‘Muğla’ya hoş geldiniz’

​ÖNDER Haber -

‘Muğla’ya hoş geldiniz’

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne yeni kayıt için gelen öğrenciler için geleneksel hale getirilen karşılama töreninde öğrenciler Menteşe Otogarı’nda karanfillerle karşılandı.

Karşılama törenine Muğla Vali Vekili Fethi Özdemir, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumhur Çoban, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla İl Garnizon ve Jandarma Komutan Yardımcısı Cafer Öz, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, karşılama töreninde konuşan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ni için tercih eden öğrencileri kutlayıp “Öğrencilerimiz hayatlarının en önemli kararlarından birini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitemize tercih yaparak verdiler. Üniversitemiz her yıl  çağın gerektirdiği şekilde kendini yenileyerek daha iyi eğitim ve öğretim imkânına kavuşmaktadır” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ise, ailelere seslendi ve Muğla’yı tercih eden öğrencilerin kendilerine teslim edildiğini, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin Türkiye’nin en iyi eğitim veren yükseköğretim kurumlarından biri olduğunu dile getirdi.

Muğla Büyükşehir belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban da, “Muğlamız Türkiye’nin dünyaya açılan penceresidir. Deniz, güneş, sağlık ve huzurun olduğu kenttir Muğla. Anneler ve babalar, çocuklarınızın Muğla’da güvende olduğunu hissedin ve gözünüz arkada kalmasın” dedi.

Vali Vekili Fethi Özdemir ise, Muğla gibi huzurlu ve sakin bir ilde görev yapmaktan mutlu olduğunu belirterek, “Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ni tercih eden öğrencilerimizin burada hiç yabancılık çekmeyeceklerini umuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Muğla’ya yeni kayıt için gelen öğrencilere ve ailelerine karanfiller sunuldu ve Büyükşehir Belediyesi’nin şehir içi otobüsleri ile ücretsiz olarak öğrenci ve aileleri kayıt için Üniversite’ye taşındı. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık