Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muhammet Tokat, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Milas’ın kırsal mahallelerine ziyaretlerini sürdürüyor. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri ile birlikte sırasıyla Küçükdibekdere, Büyükdibekdere-Sırtlan, Kırcağız ve Kafaca mahallerine ziyaret gerçekleştirdi.

Muhammet Tokat, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

“132 Mahallemize Etkin ve Eşit Hizmet Anlayışıyla Çalışıyoruz”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcıları Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe, Meclis Üyeleri ve Birim Amirleri ile birlikte Küçükdibekdere, Büyükdibekdere-Sırtlan, Kırcağız ve Kafaca mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi. Bölgede bir dizi incelemede bulunarak mahalleliyle buluşan Tokat, vatandaşların taleplerini dinledi. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Türkiye’de birçok ilden daha büyük bir hizmet alanına sahip olduklarını belirterek, hizmetlerin 132 mahalleye etkin ve eşit şekilde yapılmaya devam edileceğini söyledi.

 İlk ziyaretini Küçükdibekdere Mahallesi’ne gerçekleştiren Muhammet Tokat ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla konuşarak taleplerini dinledi. Ziyaret kapsamında konuşan Başkan Tokat, geçimlerini müzik yaparak sağlayan Dibekdere’li vatadaşların pandemi döneminden olumsuz etkilendiğini belirterek, Milas Belediyesi olarak bu bölgede yaşayan vatandaşların sıkıntılarının çözümü noktasında yoğun gayret gösterildiğini aktardı. Vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinleyen Muhammet Tokat, bölge halkının taleplerini ilgili müdürlüklere aktararak, vatandaşların sorunlarına hızlı çözüm üretme noktasında ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı. Konuşmasının ardından Milas Belediyesi tarafından çocuklar için üretilen özel maskeleri dağıtan Muhammet Tokat, yine Milas Belediyesi tarafından basımı yapılan “Çocuklar İçin Nutuk” kitabını çocuklara hediye etti. Küçükdibekdere ziyaretinin ardından, Büyükdibekdere-Sırtlan Mahallesi’ne de ziyaret gerçekleştiren Tokat, burada bir dizi incelemelerde bulundu.

“Kapsam Alanımızda Olan Her Yere Hizmet Götürüyoruz”

Ziyaretlerine Kırcağız Mahallesi ve Kafaca Mahallesi ile devam eden Muhammet Tokat, bölgede yapılan  çalışmaları inceleyerek bilgi aldı. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Tokat, yeni göreve başlayan Başkan Yardımcıları Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe’yi vatandaşlara takdim etti. Kırsal mahallelere yatırımın devam edeceğini aktaran Tokat, Milas Belediyesi’nin kapsam alanında olan her yere hizmet götürülmeye devam edileceğini aktardı.  Pandemi kuralları konusunda da vatandaşlara uyarılarda bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Pandemi kurallarına uymak toplum sağlığı için çok önemli. Hepimiz bu konuda son derece dikkatli olmalıyız.” dedi. 

Gürçamlar Mahallesi, taşlık plajı, Bozbük Mahallesi İncekum Plajı, Yavankuyu Plajı, Haydar Koyu ve Kazıklı mahalle plajında incelemelerde bulunan Başkan Tokat; Halkımızın rahat bir şekilde denize girmesini sağlayacak sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirerek hizmete sunmayı düşünüyoruz. Yaklaşan yaz sezonu öncesi de yine sahil mahallelerimizdeki çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz. Ören, Güllük , Boğaziçi ve diğer bölgelerde de benzer alanları tespit edip vatandaşımızın hizmetine sunacağız. İdari ve hukuki işler konusunda da gerekli yazışmaları başlatacağız. Ziyaret ettiğimiz bölgelerde altyapı ve üstyapı eksikliklerini tespit edeceğiz ve ardından gerekli çalışmaları yapacağız. Özellikle halk plajları konusuna büyük önem veriyoruz. Türkiye’de sahil şeridi en uzun olan ilçelerden birisi olarak halkımızın bu imkandan daha fazla yararlanmasını arzuluyoruz. Gittikçe büyüyen ve genişleyen çalışmalarımızla halkımızı memnun etmek istiyoruz. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis