Muhtarlar Derneği Başkanı Çoban güven tazeledi

Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, derneğin seçimli genel kurulunda muhtarların oyuyla yeniden başkan seçildi. Başkan Çoban toplam 77 oy ile seçimi kazanırken, rakibi Bekir Keser ise 43 oy aldı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Çoban güven tazeledi

Muhtarlar Derneği seçimli genel kurulunu dün Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda Kovid-19 tedbirleri altında gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından divan seçimiyle başlayan genel kurul, gündem maddelerinin okunmasıyla devam etti.

Genel kurulda başkanlığa adaylığını açıklayan Ören Mahalle Muhtarı Bekir Keser, yaptığı konuşmada muhtarların önemine dikkat çekti.

“Muhtarlar Derneği 1994’lü yıllarda o günkü şart ve koşullarda kurulmuş, o günden bu güne kadar faaliyetini sürdürmüştür. Bir dönem muhtarlar derneği iki dernek olarak faaliyetini sürdürmekte iken, 2015 yılında köy muhtarları derneği ile köy ve mahalli idareleri derneği genel kurul iradeleri ile derneklerini fesh ederek bu günkü genel kurulunu yaptığımız Milas Mahalle Muhtarları Derneği’ni kurarak muhtarlarımızın bir çatı altında toplanmasını sağlamışlardır. Buradan ilk derneğin kurucularına, vefat eden diğer muhtarlarıma da Allah rahmet eylesin, dernekte başkanlık yapanlara ve bu derneklerin birleşmesinde ve yeni derneğin kurulmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” diye konuşan Keser, “bundan sonraki süreçte kim başkan olursa olsun dernek daha güçlü şekilde kurumsal bir yapıya kavuşmalıdır” dedi.

Description: https://static.daktilo.com/sites/780/uploads/2021/04/06/yildirim-oto-png-mobil.png

Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban da kürsüye gelerek bir konuşma ile muhtarlara seslendi.

5 yıldan bu yana görevde olduğunu söyleyen Çoban, görev süresince kimseye önyargılı yaklaşmadığını ve birlik, beraberlik içerisinde muhtarlara hizmet için çaba gösterdiğini ifade ederek, yeni dönemde de kim seçilirse seçilsin aynı anlayışla birlikteliği koruması gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından oylama işlemine geçildi.

Mavi liste ile seçimde yarışan Mehmet Çoban seçimde 77 oy alırken, beyaz listeyle yarışan Bekir Keser ise 43 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Birlik ve beraberlik havasıyla gerçekleşen genel kurul, Firuzpaşa Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Recep Panay’ın konuşması ve şiirleriyle renkli görüntüler eşliğinde tamamlandı.   

Seçimi Kazanan Mavi Listenin Yönetim ve Denetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Mehmet Çoban (Başkan), Gürsel İnce, Ayhan Demirçivi, İhsan Yılmaz, Erkut Aktaş

Denetim Kurulu : Ersoy Yılmaz, Sedat Karacan, Cengiz Topel Gökdağ

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık