Muhtarları Bilgilendirme Toplantısı’nın birinci oturumu dün gerçekleştirildi

​​​​​​​Milas’ta muhtarları bilgilendirme toplantısının Eylül ayı birinci oturumu dün, Kaymakam Eren Arslan koordinasyonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Barbaros Kızılışık, İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Hayrettin Fidan, İlçe Sağlık Müdürü Ergun Kırova, Kurum Müdürleri ve Milas ilçesine bağlı mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarları Bilgilendirme Toplantısı’nın birinci oturumu dün gerçekleştirildi
  • 23 September 2020, Wednesday 10:48

Aylık olarak gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısı’nın Eylül ayı birinci oturumu dün, Milas Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda, uygulanan pandemi kuralları, son dönemlerde Milas İlçesi’nde yoğun olarak görülen vaka sayısı ve evde izolasyonda olan vatandaşlar önemli bir yer tuttu.

Pandemi döneminde hiç kimsenin ‘bu benim işim değil’ deme lüksü olmadığına  dikkat çeken Milas Kaymakamı Eren Arslan, son günlerde vaka ve  evde izolasyonda olan vatandaş sayısında artış olduğunu belirtti. Sağlık ekiplerinin gece gündüz demeden var gücüyle çalıştığını dile getiren Arslan,  “İmkanlarımız ve personelimiz kısıtlı sayıda. Pandemi koşulları altında herkes üstüne düşen görevi yerine getirmek zorunda. Hiç kimse bu benim işim değil diyemez. Gerekirse Milas Kaymakamı olarak ben de hasta taşımaya giderim” dedi.

 Katılması gereken bir cenaze olduğunu belirterek toplantıdan erken ayrılması gerektiğini belirten  Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Geçtiğimiz günlerde atanarak görevlerine başlayan yeni başkan yardımcıları Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe’yi muhtarlara tanıştırdı  ve Muhtarların mahallelerinde yaşanan sorunları başkan yardımcılarına aktarmalarını istedi.

Eylül ayı bilgilendirme toplantısı mahalle muhtarlarının mahallelerinde yaşanan sıkıntı ve eksiklikleri kurum müdürlerine aktarmasının ardından sona erdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık