Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muhtelif taşınmazların kiralama ihalesi yapılacaktır

​​​​​​​Mülkiyeti/Tasarrufu Efeler Belediyesi Başkanlığı’na  ait taşınmazların üç (3) yıllık – Sıra No:16 beş (5) yıllık – süre ile kiralama ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine istinaden Açık Teklif Usulü ile yapılacak.

Muhtelif taşınmazların kiralama ihalesi yapılacaktır
  • 20 August 2021, Friday 15:23

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan gov tr’de yer alan duyuruya göre; İhale, 01 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 14.10’da Efeler Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda, Encümen huzurunda, listedeki sıralamaya göre gerçekleştirilecek.

İhaleye katılan gerçek kişiler; Efeler Belediyesi’ne borcu bulunmadığına dair yazı (kira, emlak, ilan-reklam, çtv. vb.) ile nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgâh ilmühaberi ile dosya ve geçici teminat bedelini, tüzel kişiler ise; Efeler Belediyesi’ne borcu bulunmadığına dair yazı (kira, emlak, ilan-reklam, çtv.vb.), kuruluş sözleşmesinin aslı, yönetim kurulu imza sirküleri, adres beyanı ile dosya ve geçici teminat bedelini, en geç ihale günü, ihale saatine kadar belediye veznesine yatırıp, ilgili evrakları Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kira Servisi’ne teslim etmeleri gerekmektedir. 

 Detaylar için linki tıklayın.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/837029/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/muhtelif-tasinmazlarin-kiralama-ihalesi-yapilacaktir-

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık