Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MURAT 124 LERLE MOTOSİKLET VE BİSİKLET KAZALARINA DİKKAT ÇEKTİLER

Turkish Classic Car Murat 124 Kulübü ile Milas Bab Riders Motorsiklet Kulübü tarafından “Trafikteki motosiklet ve bisiklet sürücülerine dikkat edilmesi” amacıyla düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında 15 ilden 115 murat 124 otomobil kullanıcısı ve 200 motosikletli Bodrum’da buluştu.

MURAT 124 LERLE MOTOSİKLET VE BİSİKLET KAZALARINA DİKKAT ÇEKTİLER

Pazar günü öğle saatlerinde Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen buluşmada 45-55 yaşları arasındaki Murat 124 ler nostalji yaşattı. Modelleri eski ama kendileri pırıl pırıl olan eski otomobiller yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çekti, turistler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Bazı Murat 124 sürücüleri kazandıkları ödülleri otomobillerin üzerinde sergiledi. Patırtı Giyim defile sundu.

ŞARKILARLA DANS ETTİLER EĞLENDİLER

Etkinlikte şarkıcı Bate, Hicran Aksoy, Emrah Gültekiner ve Dj Hakan ile rapçiler Akar VS, Zeq, Efe Sezgin, Taha ve Feta yaptıkları müziklerle etkinliği izleyenleri coşturdu, motosikletçiler dans etti eğlendi. Kulüp Başkanı İbrahim Çelik yaptığı açıklamada “Türkiye’de ilk kez bir otomobil kulübü tarafından trafikte motosiklet ve bisiklet sürücülerine dikkat edilmesi konusunda bir proje hayata geçiriliyor. Çünkü Muğla ilimiz ve ilçelerinde motosiklet ve bisiklet sürücülerinin sayısı arttıkça ne yazıkki kazalar da o oranda arttı, amacımız otomobil sürücülerinin ve tüm sürücülerin trafikte daha dikkatli, daha saygılı ve kurallara tam olarak uymalarını sağlamak kazaları en aza indirmek, trafikte herkes birbirine saygı gösterirse, kazalarda yaralanma ve ölümleri o aranda azaltırız” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis