Murat 124 tutkunları bu kez Stratonikeia’da...

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Murat 124 tutkunları bu kez Stratonikeia’da...

Türkiye’nin klasik otomobili Murat 124 tutkunları, 21 Ekim Pazar günü Stratonikeia Antik Kenti’nde “Tarihte Gezmeye Engel Yok” festivali adıyla bir farkındalık projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Turkish Classic Car Murat 124 grubu, özel bireylerin Yatağan’daki Eskihisar mevkiinde bulunan Stratonikeia Antik Kenti’ni gezip tarihi kenti görmelerini sağlamak ve o tarihi dokunun içinde bulunan antik tiyatroda konukların eğlenmelerini sağlamak amacıyla “Tarihte Gezmeye Engel Yok” adını verdikleri bir festival etkinliği düzenleyecek.

21 Ekim 2018 Pazar günü saat 13.00 ile 19.00 saatleri arasında yapılacak etkinliğe çok sayıda özel bireyler, ailelerinin yanı sıra özel bireylere hizmet veren kurum ve kuruluşlar da katılacak.

Etkinlik kapsamında özel bireylere Turkish Classic Car Murat 124 grubu, Murat 124 marka otomobillerle Yatağan turu attırılarak Antik kent Stratonikeia’ya geçilecek. Özel bireylere antik kent gezdirilecek ve sonrasında açık hava konserleri ile bir de defile gerçekleştirilecek. Festivalde düzenlenecek olan ücretsiz konserde fantazi müziğinin güçlü sesi Nejat Alp, yerel müzik gruplarından Grup Algol, Bodrumlu sanatçı Hicran Aydoğdu, Milaslı DJ Hakan, özel bireyler başta olmak üzere tüm davetlilerin keyifli bir gün geçirmelerini sağlayacak. Öte yandan etkinlikte özel bireyler, PATIRTI Giyimin mankenleri ile birlikte Sonbahar-Kış defilesi için sahneye çıkacak.

Ayrıca, Milaslı ‘Hat sanatçısı’ Özay Çetin çalışmalarından örnekleri konuklara sunarken, TRT’nin sevilen dizilerinden biri olan ‘Kalk Gidelim’ adlı dizide rol alan oyuncular da etkinliğe renk katacaklar.

Festivalin ilginç bölümlerin biri de kuşkusuz, ‘Kan Kardeşim Olur musun?’ adı altında düzenlenecek olan kan bağışı kampanyası olacak.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık