Mustafa Sezgin güven tazeledi

​​​​​​​Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Seçimli Olağan Genel Kurul’u dün yapıldı. Mevcut Başkan Mustafa Sezgin güven tazeledi.

Mustafa Sezgin güven tazeledi
  • 11 January 2022, Tuesday 16:37

4 dönemdir Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanlığını sürdüren Mustafa Sezgin, 11 Ocak 2022 Salı günü,  Milas Belediyesi Prof. Dr. Aşkıdil Akarca Toplantı Salonu’nda yapılan olağan genel kurul toplantısı sonrası, tek listeyle girilen seçimde 3 yıllığına yeniden oda başkanlığına seçildi.

Tek liste ile seçime giren mevcut başkan Mustafa Sezgin'in açılış konuşması sonrasında genel kurulu yönetecek divan kurulu seçimi ile başlayan toplantıya Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ateş, eski dönem Muğla milletvekilleri Fevzi Topuz ve Fahrettin Üstün, Milas Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Şoförler Odası Başkanı Nurol Paskal, Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Özay Sabancı, Muğla Yiyecek Maddeleri Odası Başkanı Güven Akarken, ilçemizdeki siyasi partilerin, oda ve derneklerin yöneticileri, bazı mahalle muhtarları ve oda üyeleri katıldı.

Genel Kurul sonrası Mustafa Sezgin Başkanlığı’ndaki Oda Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı: Salih Ülgül, Özcan Tokay, Şafak Kaya, Nurullah Coşguner, İbrahim Alır, Taner Çoban, Mehmet Ateşoğlu, Ali Kabel.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık