Narkotik suçlarda artış..

Milas KOM ve Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nin uyuşturucu ve kaçakçılık suçlarına yönelik 6 günde düzenlediği operasyonlarda toplam 12 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Benzer operasyonların Muğla’nın diğer ilçelerinde de emniyet ve jandarma tarafından da yapıldığına ilişkin çokça bilgi gelmesi, özellikle kaçak kenevir yetiştirilmesindeki artış dikkati çekti.

Narkotik suçlarda artış..

Milas KOM ve Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Milas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde haziran ayı içerisinde bir dizi operasyon düzenledi.

Milas’ta bir ikamette uyuşturucu kullanıldığına yönelik alınan bilgi üzerine harekete geçen ekipler; yapılan baskında bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirdi. B.T., Y.T., A.T., Z.Ç.T. ve B.O. isimli şahıslar hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

H.K. isimli şüphelinin, İstanbul ilinden uyuşturucu ve kaçak içki getirileceğine yönelik bilgi üzerine gerçekleştirilen operasyonda, bir miktar metamfetamin ve kaçak içkiyle yakalanan şüpheli hakkında da adli işlem başlatıldı.

Narkotik ekiplerince yapılan yol uygulamasında ise bir miktar esrarla ele geçirilen M.E. isimli şüpheli, bir miktar skunkla yakalanan E.G., çeşitli uyuşturucu maddelerle yakalanan M.C., C.T. ve A.A. isimli şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.

Ayrıca KOM ekiplerince yapılan kargo denetimlerinde 80 lt. etil alkol ele geçirildi ve konuyla ilgili M.S. isimli şahıs hakkında kaçakçılık suçundan adli işlem yapıldı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık