Narkotik suçluları yakalanmaya devam ediyor..

Bölgemizde narkotik suçlardaki artış, ya da bunların yakalanmasındaki artış devam ediyor. Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince tespit edilen ve Milas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde durdurulan 09... plakalı araçta yapılan aramada bir miktar METAMFETAMİN ve 7.65 RUHSATSIZ TABANCA+Fişek ele geçirilmiş, A.Ç. ve İ.H.İ. isimli şahıslara Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan, B.S. isimli şahsa ise Ruhsatsız Silah Bulundurmak suçundan adli işlem başlatılmıştır.

Narkotik suçluları yakalanmaya devam ediyor..

Ayrıca, Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nden verilen bilgiye göre,  son 4 günde; Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince durdurulan 48 .. plakalı bir araçta yapılan aramada; bir miktar Takoz Esrar ve Kenevir Tohumu ele geçirilmiş, Y.Ç. isimli şahsa Uyuşturucu Madde Kullanmaktan adli işlem yapılmış,

Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince E.D. isimli şahsın üzeride bir miktar Esrar maddesi ele geçirilmiş, ilgili şahsa Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapılmış,

Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince durdurulan 48.. plakalı bir araçtan Metamfetamin, Takoz Esrar uyuşturucu maddeleri ele geçirilmiş, A.N., R.E. ve G.Ö. isimli şahıslar tutuklanmış, F.G.M ve M.T. isimli şahıslar adli kontrol şartıyla salıverilmiştir.

Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince durdurulan 34... plakalı bir araçtan BONZAİ uyuşturucu maddesi ele geçirilmiş, A.A., B.Ü., E.A. isimli şahıslara Uyuşturucu Madde Kullanmaktan adli işlem yapılmıştır.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık