Nazmi Sarı son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden 52 yıllık Milas markası Köfteci Nazmi’nin isim babası Nazmi Sarı, cenaze töreninin ardından dualarla toprağa verildi.

Nazmi Sarı son yolculuğuna uğurlandı
  • 28 August 2022, Sunday 11:52

Köfteci Nazmi markasının kurucusu, Sarı ailesinin büyüğü Nazmi Sarı, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Bir süredir kalp rahatsızlığı sebebiyle tedavi gören 74 yaşındaki Nazmi Sarı’nın, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmesi, başta Sarı ailesini ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

“Milas Köftesi”nin ülke çapında tanınmasını, Milas Arastası yanında, büyük ölçüde Barış Caddesi’ndeki ‘Köfteciler’ gerçekleştirdi. Köfteci Nazmi ve Köfteci Alaaddin başta olmak üzere, bu bölge, pek çok yabancının da “Milas Köftesi” yemek için buluştuğu bir marka alan olarak ortaya çıktı. Köfteci Nazmi, burada başlayan 52 yıllık serüveni sonrasında, “Köfteci Nazmi” markasını yarattı. Nazmi Sarı, her yaştan Milaslının tanıdığı bir simaydı.

Nazmi Sarı için Cumartesi günü öğle namazını müteakiben Ulu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Nazmi Sarı’nın naaşı, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ateş ve Halil Mutlu, CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, MHP İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, Sarı ailesi ve yakınlarının katılımlarıyla düzenlenen cenaze törenin ardından Milas Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık