Öfkeli mahalleli yolu trafiğe kapattı

Milas’ın Gümüşlük Mahallesi’nde devam eden inşaatın yarattığı gürültü ve toz, mahalleliyi isyan ettirdi. Mahalle sakinleri, yolu trafiğe kapatarak, inşaat firmasından ‘saygı’ istedi.

Öfkeli mahalleli yolu trafiğe kapattı

Milas’ta, bir süredir yapımı devam eden site inşaatının yarattığı gürültü ve tozdan rahatsız olan mahalle sakinleri, dün öğle saatlerinde yolu trafiğe kapattı. Gümüşlük Mahallesi Sepetçi Sokak’ta ikamet eden mahalle sakinleri, yolu kullanan başta inşaat firmasına ait olmak üzere hafriyat taşıyan kamyonlardan uzun zamandır rahatsız olduklarını dile getirdi.

Yolda, hafriyat taşıyan kamyonların geçişi sırasında tozlanma ve gürültü yaşanıyor. Mahalle sakinleri, araçların geçişi sırasında ağaçların dallarının kırıldığını ifade ederek, çocuklarının sokakta oyun bile oynayamadığını söyledi.

25 yıldır mahallede ikamet eden Songül Aksu, “Sabah çamaşırlarımı yıkayıp, balkona sermeye çıktım. Kamyonların tozundan yeniden sepete toplayıp eve döndüm. Ramazan günü seslerinden uyuyamıyoruz. Tozlardan da rahatsız oluyoruz. Yapabilecekleri şey, buraya bir beton dökmek. Asfalt olan bir yerden de yolları varmış, oradan çıkabilirler. Yolu sulayabilirler. Biz gariban insanlarız. Balkon yıkıyoruz, Su parası ödüyoruz, klima çalıştırmak zorunda kalıyoruz. Ama onlar 1 milyona daire satıyorlar, gariban Songül çeksin derdini…” dedi.

Aksu, “Aynı zamanda madene giden yol burası. 1 ay içerisinde onlar da başlayacak. Gümüşlük’le ilgilenen yok mu?” diye konuştu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık