Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Öğrencilerden Barış Pınarı’na destek kareografisi

Sakarya İlk ve Ortaokulu’nda eğitim gören öğrenciler, TSK tarafından Suriye’nin kuzeyine gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı’na destek amacıyla ‘Barış Pınarı’ yazısı oluşturdu. Öğrenciler daha sonra, Mehmetçik’e asker selamı gönderdi.

Öğrencilerden Barış Pınarı’na destek kareografisi

Milas’ın Sakarya İlk ve Ortaokulu öğrencileri, Barış Pınarı Harekatı’nda görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri personeline selam gönderdi. Yaklaşık bin öğrenci ile gerçekleştirilen koreografide okul bahçesinde ‘Barış Pınarı’ yazısı oluşturuldu. O anlar insansız hava aracı ile görüntülendi.
Türk bayrağı altında bir araya gelen öğrenciler, kareografinin ardından “Barış Pınarı’ndaki tüm askerlerimize selam olsun. Bir ölür, bin doğarız. Ne mutlu Türk’üm diyene!.” dedi.
Oluşturulan kareografi, Plevne Marşı eşliğinde Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından ‘Milas öğrencilerinin Mehmetçik’e selamı var’ başlığıyla paylaşıldı.
Video klibinin sonunda bir açıklama yapan Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, “Milas Sakarya Ortaokulu öğrencilerimiz, Mehmetçik’e destek vermek amacıyla okul bahçelerinde yaklaşık bin kadar öğrenciyle ‘Barış Pınarı’ yazısını oluşturdular. Etkinlik sonunda bütün öğrencilerimiz hep birlikte asker selamı vererek, her Türk’ün asker doğduğunu ve Mehmetçik’in yanlarında olduklarını gösterdiler. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık