Öğrencilere ‘Karne Hediyesi’

Oktay ÇAYIRLI -

Öğrencilere ‘Karne Hediyesi’

2016 -2017 eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün tamamlanıyor… İlçemizde bulunan yaklaşık 21 bin öğrenci bugün karne alarak iki haftalık tatile başlayacaklar… Tatil öncesinde ise çocukları sevindirecek bir gelişme yaşandı… Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile POMELON Alışveriş Merkezi arasında imzalanan protokol ile başarılı 500 öğrenciye ‘karne hediyesi’ olarak sinema bileti hediye edilecek…

19 Eylül 2016 tarihinde başlayan 2016 -2017 eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün itibariyle sona erdi. İlçemizdeki 21 bin 412 öğrenci bugün ilk dönem karnelerini alacaklar.

 

“Güzel Yürekler

Sinemada”

Tatil öncesinde ise Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, POMELON Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Yiğit Taban ve Milas Kaymakamı Eren Arslan tarafından “Güzel Yürekler Sinemada” protokolü imzalandı.

 

Ücretsiz yemek,

oyun ve film

Protokol ile ilçemizdeki öğrencilere eğlenceli ve keyifli bir karne hediyesi sunmaya çalıştıklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Bal, “İlçemizdeki 500 öğrencimize yarıyıl tatilinde eğlenceli ve keyifli bir karne hediyesi veriyoruz. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencisi toplam 500 öğrencimiz, yarıyıl tatilinde karne hediyesi olarak sinemada film keyfi yaşayacak. Ayrıca ücretsiz yemek ve oyun imkanından da yararlanabilecekler” dedi.

 

Hayata bakış açıları

değişecek

“İmzalanan protokol ile Sömestr Hediye Çeki almaya hak kazanan 500 öğrencinin dışında tüm öğrencilere de Pomelon AVM’de karne hediyesi var” diyen Bal, “AVM’nin vereceği destekle öğrencilerimiz, yarıyıl tatilinde arkadaşlarıyla birlikte unutamayacakları bir gün geçirecekler ve sosyal hayata bakışları değişecek. Bu konuda bizlere destek olan POMELON Alışveriş Merkezi yöntemine teşekkür ederiz” dedi.

 

Okula dönüş 6 Şubat…

Yarıyıl tatili, 23 Ocak - 3 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacak.

İkinci dönem, 6 Şubat 2017 Pazartesi günü başlayacak ve 9 Haziran 2017 Cuma günü sona erecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık