Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Optisyen ve gözlükçülere eğitim

​​​​​​​13. Bölge Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası ile Muğla Sıtkı koçman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde optisyen ve gözlükçülere meslek içi eğitim semineri düzenlendi.

Optisyen ve gözlükçülere eğitim
  • 17 November 2021, Wednesday 9:35

Muğla Üniversitesi Atatürk kültür Merkezi’nde ilki gerçekleştirilen meslek içi eğitim seminerine yoğun bir katılım olurken, eğitimin sonunda katılımcılara katılım belgesi verildi.

Dr. Öğretim Üyesi Fatih Mehmet Demir, Öğretim Görevlisi Nevrihan Gürleyük, Öğretim Görevlisi Neşe Şayak tarafından seminere katılanlara optik camlar, prizmatik etki, kontak lensler, işletme muhasebesi ve stok takibi konularında bir günlük eğitim verildi.

Meslek içi eğitim seminerine; Türk Optisyen ve Gözlükçüler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Levent Akyer,  Muğla Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doktor Öğretim Görevlisi Fatih Mehmet Demir, Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Oda Başkanı Sinan Çetinkaya, Manisa Optisyen ve Gözlükçler Oda Başkanı Öner Akbilek katıldı.

Türk Optisyen ve Gözlükçüler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Levent Akyer seminerle ilgili yaptığı açıklamada; “Kamu kurumu niteliğinde kurulan odalarımız ve birliğimiz, Türkiye’nin en geç ve en genç kurulan meslek kuruluşlarıdır. Ülkemizde biz optisyen ve gözlükçüler birer sağlık meslek mensubuyuz. Kanunumuzda da belirtildiği gibi toplumumuzun ve fertlerin sağlığını korumak için kurulmuş birer sağlık kuruluşuyuz.  Bu kapsamda 13. Bölge Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası ile Muğla Sıtkı koçman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz seminerimiz, meslektaşlarımız açısından çok faydalı geçtiğini söylemek isterim. Meslektaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Muğla Odamızın organizasyonunda eğitim seminerlerimiz devam edecektir. Seminere katılmayan meslektaşlarımızı bir sonraki seminere davet ediyoruz. Muğla Sıtkı koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’e, Muğla Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doktor Öğretim Görevlisi Fatih Mehmet Demir, Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Oda Başkanı Sinan Çetinkaya ve yönetim kurulu üyelerine, ayrıca bu seminerin gerçekleştirilmesini sağlayan Türk Optisyen ve Gözlükçüler Birliği Genel Başkanımız Ergün Karaçanak'a da mesleğimiz adına teşekkür ediyorum. ” dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis