Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Osman Gürün’ün Başdanışmanı Yavuz Kayı, istifa etti..

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Muğla Valiliği ortak iştirak şirketi olan Muğla El Sanatları Limited Şirketi (MELSA) Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün Başdanışmanı olan 79 yaşındaki Yavuz Kayı’nın sağlık nedenlerini gerekçe göstererek sürdürdüğü görevlerinden istifa ettiği öğrenildi. Kayı, istifasını doğruladı.

Osman Gürün’ün Başdanışmanı Yavuz Kayı, istifa etti..

Muğla Gazetesi’nnden Süleyman Akbulut’un haberine göre, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün, dönemin Muğla Belediye Başkanı seçildiği tarih olan 1999 yılından bu yana kurmayı olan ve halen Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Muğla Valiliği ortak iştirak şirketi olan Muğla El Sanatları Limited Şirketi (MELSA) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün Başdanışmanı olan Yavuz Kayı’nın istifasını verdiği öğrenildi.

Sağlık nedenlerini gerekçe göstererek sunduğu istifası, Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından da kabul edilen 79 yaşındaki Yavuz Kayı’dan boşalacak MELSA Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı, aynı zamanda da MELSA Yönetim Kurulu Üyesi olan Birsen Kocataş’ın getirileceği öne sürüldü.

KAYI, İSTİFASINI DOĞRULADI

İstifasını doğrulayan Yavuz Kayı, “Uzun yıllardır görev yapıyorum, yaşımız da bir hayli ilerledi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı ve böyle bir karar aldım. Bu isteğimi sundum, Büyükşehir Belediye Meclisimiz de kabul etti” dedi.

Muğla Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) eski müdürlerinden olan Yavuz Kayı, Orhan Çakır’ın başkanlığındaki Muğla Belediyesi’nde Doğru Yol Partisi (DYP)’nden Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapıyordu. Yavuz Kayı, Belediye Başkanı Orhan Çakır’ın 1999 yılında milletvekili seçimlerine katılmak için görevinden istifa etmesi üzerine 6 ay boyunca belediye başkanlığına vekalet etmişti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis