Özay Sabancı, Çözümün Merkezi’nde sorunları anlattı

Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı Muğla’nın küçük esnafının sorunlarını merkeze taşıdı. Sorunların çözümleri için merkez noktası olan TESK’e giden Başkan Sabancı, hazırladığı sorunlar raporunu ve çözüm önerilerini Başkan Bendevi Palandökene bizzat teslim etti…

Özay Sabancı, Çözümün Merkezi’nde sorunları anlattı

Türkiye Bakkallar ve Bayileri Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, Milas Bakkallar Odası Başkanı Özay Sabancı, pandemi sürecinde etkin olarak sürdürdüğü çözüm arayışı ve sorunların aktarımı konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Kendini Muğla esnafının Ankara’daki temsilcisi olarak gören Başkan Sabancı, sadece kendi üye grubunun değil, pandeminin zorlu sınavını veren bütün küçük esnafın derdine derman olmak adına çözümün merkezine hazırladığı raporlarla ziyaret gerçekleştirerek, çözüm için destek arıyor.

Başkan Sabancı, Bakkalından-büfecisine,  kantinci’den kahvehane-kıraathanecisine, davulcu’dan düğün saloncusuna, manifaturacıdan mobilyacısına pandemi’den etkilenen tüm esnafın derdine çare aramaya devam ediyor.

Türkiye Bakkallar ve Bayileri Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Milas Bakkallar Odası Başkanı Özay Sabancı, tüm esnafın sorunlarının yer aldığı dilekçelerini TESK Başkanı Bendevi Palandöken’e bizzat teslim ederek bu sorunların çözümleri için istişarelerde bulundu. Başkan Sabancı, “Federasyon Başkanımız Bendevi Palandöken’in de dediği gibi ‘devletin milleti ve esnafı için gereğini yapacağına inancımız tam. Ancak ekonominin omurgasını oluşturan küçük esnafımızın süreçle birlikte dertleri de büyüyerek çoğalıyor.

Mahallesinde hastasının, ihtiyaç sahibinin, kısacası zor gün dostu Bakkalı, mahallenin sohbet ve buluşma noktası olan Kıraathanesi, sevincin mutluluğun evi düğün salonları, o evlerin şenlendiricisi müzisyen arkadaşlarımız, çocuklarımızın okuldaki güven noktası bakanı kantincisi ve onları sağlık ve güvenle taşıyan servisçisi, daha nice meslek grubumuz zorlu bir süreçten geçiyor. Bizler de meslek odalarının temsilcileri olarak onların sorunlarını merkeze aktararak bölgesel olarak değişen sistemde bölgemizin yapısını ve sorunlarını aktarmaya gayret gösteriyoruz. Bugün ekonomimizi ayakta tutan bu omurga, bu ülke için üzerine düşeni yapıyor ve yapmaya devam edecektir. Üst makamlarımız da onların sürekliliği ve sorunlarının çözümü için umuyoruz ki bir an önce gerekeni yaparak, bizlerin bu zorlu sınavdan az bir zayiatla çıkmasına yardımcı olacaktır. Ben Muğlalı esnafımızın sorunları için sürekli sahada olarak çözüm arayışlarını sürdüreceğim. Tüm esnafımıza işlerinde hayır ve bereket dilerim” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık