Özdağ: “Anketler önümüzde milletvekili dağılımı ya 5 – 2 olacak ya da 5-1-1 olacak”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 4’üncü sıra Muğla Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi Milas İlçe Teşkilatı’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimin sonuçlarıyla ilgili net konuşan Özdağ; Muğla’da Milletvekili dağılımının 5 – 1 – 1 ya da 5 – 2 şeklinde olacağını iddia etti.

Özdağ: “Anketler önümüzde milletvekili dağılımı ya 5 – 2 olacak ya da 5-1-1 olacak”
  • 25 April 2023, Tuesday 13:30

CHP Muğla Milletvekili Adayı ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, önce Milas üçgen parkta bekleyen vatandaşlarla sohbet etti, ardından Gelecek Partisi Milas İlçe Teşkilatı’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

HERKESİ OY VERİRKEN SAĞDUYULU OLMAYA DAVET EDİYORUM

Seçim sonuçlarıyla ilgili anketlere dayanarak rakamlar veren Selçuk Özdağ; “Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığını kazanıyor. 53, 54 bandında bir oyu gözüküyor anketlerde. Yerli ve yabancı anketlerin tamamında kazanıyor. Yetmez, sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber parlamento çoğunluğunu sağlamamız gerekiyor; şayet parlamento çoğunluğunu sağlayamazsak burada sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığını kazanmış olmasının hiçbir anlamı yok. Çünkü onun kararının kanun hükmünde kararnamesinin üstündedir mesleki kanunlar ve orada hiçbir işlemi yaptırmazlar. Türkiye büyük bir kaosa girer; o nedenle ben buradan tüm Muğla seçmenlerine sesleniyorum. Birileri şöyle söylüyor efendim bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na bir oy falan partiye, bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na bir oy feşmekan partiye falan diye söylüyorlar. Bilmiyorlar mı doğal sistemi onlar. Biliyorlar bu iktidara yarar, bu cumhur ittifakına yarar; herkesi oy verirken sağduyulu olmaya davet ediyorum. Burada Muğla’da 3 parti milletvekili çıkarıyor Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve Ak Parti… Milletvekili dağılımı 5 – 1 – 1 de olabilir 5 – 2 de olabilir bunun aksi yok zaten. 4 – 2 – 1 filan yok. Anketler önümüzde ya 5 – 2 olacak ya 5-1-1 olacak” dedi.

“MANİSA’DAN VEKİL OLMAK İSTERDİM AMA MUĞLA’YI UYGUN GÖRDÜLER”

Muğla’dan aday gösterilmesi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Özdağ, “ben Manisa’dan milletvekili adayı olmak isterdim ama Liderler Muğla’yı uygun gördüler. Bize düşen vazife, çıkıp buradan vekil sayısını 5’e çıkarmak 6’ya çıkarmak bunu yapmak için gece gündüz çalışmak. Allah çalışana verir; ter yaşlarının aktığı yerde gözyaşları akmazmış. Mürekkep damlalarının aktığı yerde kan damlaları akmazmış. O zaman bu ülkede mürekkep damlalarını akıtacağız ve aynı zamanda ter yaşları da akıtacağız” diye konuştu.

“MUĞLA’YI TÜRKİYE TANIMIYOR!

Muğla’nın çok büyük turizm potansiyeli olduğunu ancak Türkiye’nin Muğla’yı tanımadığına dikkat çeken Özdağ; “Muğla’yı Türkiye tanıyor mu, yok! Tanıyor diyen söylesin. Marmaris diye hatırlar ve Bodrum diye hatırlar. Peki Bodrum’u da Türkiye’ye tam tanıtabildik mi? O koylar… Muhteşem koylar var burada aynı zamanda balıkçılık, aynı zamanda çok ciddi şekilde yat gezileri, turlar bunları yapabildik mi yapamadık ki… Eğer böyle bir şehir Japonların elinde olsa böyle bir şey Almanların elinde olsa böyle bir şey İngilizlerin olsa buraya inanın mübalağa etmiyorum 50 milyon turist gelir. Türkiye’nin tamamına değil sadece Muğla’ya gelir” şeklindeki sözleriyle Muğla’nın, Bodrum’un Türkiye’de tanınmadığını dile getirdi.

ODA VE MAHALLE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı, CHP Muğla Milletvekili adayı Doç. Dr. Selçuk Özdağ daha sonra bir dizi ziyarete bulundu.

Özdağ sırasıyla Milas Süt Üreticileri Birliği, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası, Gıda Maddesi Yapanlar ve Satanlar Odası ziyaretlerinden sonra Dibekdere ve Kafaca mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Özdağ ziyaret sırasında  baharın geleceğine SÖZ vererek, “Birlikte Başaracağız…” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık