Özdemir, Aday Adaylığını açıkladı

Milaslı Veteriner Hekim Durmuş Özdemir, AKP ilçe teşkilatı ile birlikte düzenlediği programla resmen Milas Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Özdemir, Aday Adaylığını açıkladı
  • 27 October 2023, Friday 16:25

Milaslı Veteriner Hekim Durmuş Özdemir, belediye başkan aday adayı dilekçesini AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik’e sunarken, AKP’den Milas Belediye Başkan Aday Adaylığı resmiyet kazanmış oldu.

İlçe binasının bulunduğu Hacı İlyas Meydanı’nda gerçekleştirilen adaylık açıklamasına, AKP Muğla eski Milletvekili Hasan Kökten, AKP İlçe Başkanı Emin Çelik ve partililer katıldı.

Adaylık açıklamasında konuşan AKP 25. dönem Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Filisti’nde uyuyan çocuklar üzerine bomba yağdıran İsrail’e söyleyecek söz bulamıyorum. Hepimizin uykuları kaçıyor. Aynı felaketlerin ülkemizin başına gelmemesini diliyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağız. Allah daha nice 100 yıllar nasip etsin. Durmuş Özdemir genel merkez tarafından adaylığı kesinleştiği taktirde Milasımıza büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum.” Dedi.

AKP İlçe Başkanı Emin Çelik ise “Yerel seçimler siyasetin değil hizmetin konuşulduğu, hizmetin referans kabul edilmesi gerektiği seçimlerdir. Bu coğrafyanın yarınlara daha kalkınmış, daha hizmet sevdalı bir şekilde girebilmesi için Türkiye’nin iktidar partisiyle buluşturulması gibi bir zorunluluğu var. Milas sadece 5 harften oluşan, kendi halindeki küçük bir ilçe değildir. Milas 50 ilden daha büyük bir ilçedir. İl kapasitesinde olan bir ilçedir. Daha kalkınmış bir Milas için genel iktidarla Milas’ın buluşturulması gerekiyor. Bu buluşmanın bu dönem olacağını gözlerinizde görüyorum.” Dedi.

Daha sonra söz alan Durmuş Özdemir ise “Benim için bugün çok önemli bir gün. Aday adaylığımı resmen açıklıyorum.  Bildiğiniz gibi mesleğim veteriner hekimlik. Veteriner hekim olan eşim ve 5 meslektaşımla birlikte Milasımıza hizmet vermekteyim. Bu yüzden Milasımızın 132 mahallesinde bir izimiz, bir eserimiz, bir katkımız vardır.” Dedi.

Özdemir açıklamasına şöyle devam etti;

“Partimizin belediye meclis üyeliğini yürüttüğüm 5 yıla yakın sürede Milasımızın sorunlarını çok daha yakından inceleyip, irdeleyip, yol haritamı bu doğrultuda hazırladım. Milasımızı muasır medeniyetler seviyesi dediğimiz ya da hepimizin anlayacağı dilden söyleyeyim Milas’ı köy statüsünden kurtaracak, Milas’ı Muğla’nın aynası yapacak, 5 yıllık kalkınma programımızı hazırladık ve bu doğrultuda da hazırladığımız projelerimizi tek tek hayata geçirerek Milasımızı hak ettiği yerlere, hep birlikte getireceğiz.

Büyük siyasi liderimizin dediği gibi ‘Seçim, seçimin bittiği gün başlar’ inancıyla ben de resmi olmayan belediye başkan aday adaylığımı 21 Haziran’da açıkladım ve çalışmalarımı bu yönde devam ettirdim. Vatandaşlarımızın iyi gününde olduğu gibi kötü günlerinde de yanlarında olarak elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Bu süreçte siyasi görüş gözetmeden beni kucaklayan Milas halkının desteklerini arkamda hissetmem beni doğru yolda olduğum inancımı bir kez daha perçinledi. Genel merkezimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle aday olduğum takdirde çalışmalarıma el birliği ile daha da hız vererek, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm Milas halkını kucaklayarak Milasımızı bu makus kederinden ve köy görüntüsünden kurtarmak için yoluyla, suyuyla, çevresiyle, sosyal alanlarıyla daha yaşanabilir bir Milas için, halka hizmet Hakk’a hizmet inancımızla, AK Parti iktidarını, AK Parti hizmetlerini Milasımızla buluşturmak amacıyla sloganımız; ‘Milas için değişim vakti geldi.’ dedi.

Konuşmaların ardından aday adaylığı açıklama programı günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık