Özel Öğrencilerle Buluştular

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Özel Öğrencilerle Buluştular

Milaslı Fenerbahçeliler geçtiğimiz gün içinde Milas M.Önal Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine gelerek okulun özel öğrencileri ile buluştular.

Oldukça kalabalık bir grupla özel öğrencileri ziyaret eden Milaslı Fenerbahçeliler özel öğrencilerle birlikte önce mutfakta buluştular. Yemek dağıtımına yardımcı oldular sonrasında da müzik eşliğinde hep birlikte eğlenerek güzel zaman geçirdiler.Milaslı Fenerbahçelilerin temsilcisi olan Hasan Tuzla basına yaptığı açıklamada Milas Fenerbahçelilerin sportif etkinliklerinin devam edeceğini söyledi. Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübünün Şampiyonluk yemeği ile başlayan etkinliklerde yer alma çalışmalarının Milasın özel öğrencileri ile birlikte olma ile devam ettiğini vurgulayan Hasan Tuzla Milaslı Fenerbahçelilerin sadece maçları birlikte izleyen bir grup olmadığını belirterek hem sportif hem de farklı etkinlikler içinde yer alarak Milaslı Fenerbahçelilerin gücünü Milas’ta fark ettireceklerini söyledi.

Dernekleşme yolunda çalışmaları olduğunu da söyleyen Hasan Tuzla 250 ye yakın Fenerbahçelilerin gelecek günlerde çok daha fazlalaşacağını belirterek Milas’ın Özel Öğrencileri ile bugün bir arada olmaktan Fenerbahçeliler olarak son derece mutluyuz dedi. Milas’ın özel öğrencilerinin yüzlerindeki gülümsemenin kalplerindeki sıcaklığın önemini son derece iyi bildiklerini belirten Hasan Tuzla zaman zaman bu güzel ve özel öğrencilerle birlikte Milas Fenerbahçelileri olarak yollarımız birleşecektir dedi.

Kendilerine özel öğrencilerle birlikte olma ve onları tanıma fırsatı veren Milas M. Önal Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ile personeline de Milaslı Fenerbahçeliler adına teşekkür ettiğini belirten Hasan Tuzla Milas’taki tüm Fenerbahçelilere seslenerek etkinliklerimize katıl davetinde bulundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık