Özge Koleji’nin büyük başarısı

​​​​​​​Özel Milas Özge Koleji, CSS (Central Support Center) tarafından 2020-2021 yılı e-Twinning Okul Etiketi ve 2019-2020 Avrupa Kalite Etiketi Ödüllerine layık görüldü.

Özge Koleji’nin büyük başarısı

Avrupa’da ki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan e-Twinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmaları ile Özel Milas Özge Koleji, CSS (Central Support Center) tarafından 2020-2021 yılı e-Twinning Okul Etiketi ve 2019-2020 Avrupa Kalite Etiketi Ödüllerini kazandı.

Haklı bir gurur yaşayan Özel Milas Özge Koleji yönetimi tarafından kazanılan ödül ile ilgili bir teşekkür mesajı yayınlandı.

Özel Milas Özge Koleji yönetimi tarafından yapılan açıklama şöyle: “Özge okulları olarak yeni bir başarıyı tatmanın heyecanı içindeyiz. Okulumuz, Avrupa’da ki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan e-Twinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmaları ile CSS (Central Support Center) tarafından 2020-2021 yılı e-Twinning Okul Etiketi ve 2019-2020 Avrupa Kalite Etiketi Ödüllerine layık görülmüştür.

2009 yılından itibaren mesleki alanda kendini geliştiren, yenilikleri takip eden, başarılı projeler üreten öğretmenlerimize, bugüne kadar bize güvenip destek veren velilerimize ve tabi ki en büyük ilham kaynağımız olan öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.”

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık