Özge’nin Gençleri Basketbolda Muğla Şampiyonu oldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Özge’nin Gençleri Basketbolda Muğla Şampiyonu oldu

Muğla Okullararası Spor karşılaşmalarında Milas Gençler Basketbol Şampiyonu olan Özge Koleji Basketbol Takımının, Muğla’da oynadığı il birinciliği karşılaşmasında, rakibi Gazi Anadolu Lisesi Basketbol Takımını 80 - 60 yenerek Muğla şampiyonu olması Milas’ta büyük sevinçle karşılandı.

Beden Eğitimi Öğretmenliğini Kemal Evren Keskin’in, Antrenörlüğünü Fatih Gürpınar’ın yaptığı Özge Koleji Genç Basketbol Takımı, Milas Şampiyonluğu sonrasında Muğla’da çeyrek ve yarı final ile final maçlarında rakiplerini yenerek Muğla Şampiyonu oldu.

 

Mutluluklarını paylaştılar

Geçtiğimiz günler içinde önce Milas Milli Eğitim Müdür İsa Bal’ı, sonrasında Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı makamlarında ziyaret eden Özge Koleji Basketbol Takımı, Muğla Şampiyonluğu ile ilgili olarak bilgiler verdiler.

Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve Milas Kaymakam’ı Eren Arslan, başarılı basketbolcuları kutlayıp katılacakları Türkiye Şampiyonasında başarı dileklerini ilettiler.

 

Kutluyoruz …

Milas ÖNDER Gazetesi olarak, ilçemizin gururu olan genç basketbolcularımızı kutluyor ve Türkiye şampiyonası karşılaşmalarında başarılarının devamını diliyoruz…

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık