Pazar günü grubun son maçında Ortaca Gençlikspor’u yenmek istiyoruz

Muğla Mahalli Ligi’nde yer almaya başladığı günden beri 11 branşta bir çok başarılara imza atan, Milas’ın adını her yere duyuran , Mahalli Süper Amatör Küme takımı Milas Gençlikspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde  karşı karşıya geleceği Play-Off birincisi Ortaca Belediyespor müsabakasını kazanmak için sahaya çıkıyor.

Pazar günü grubun son maçında Ortaca Gençlikspor’u yenmek istiyoruz
  • 24 March 2022, Thursday 10:17

Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de ilk yılında grubu ikinci sırada tamamlayarak  Play-Off müsabakaları oynamaya hak kazanan Milas Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu As Başkanı Milas’ın tanınmış iş insanlarından  Şafak Kaya, Pazar günü oynayacakları play-Off müsabakası hakkında gazetemize şunları söyledi:

 “Bu sezon ilk kez yer aldığımız Mahalli Süper Amatör Küme’de  güçlü takımlar arasından grubu ikinci sırada  tamamlayarak  Süper Amatör Küme Play-Off müsabakaları oynamaya hak kazandık . Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde karşı karşıya geleceğimiz müsabaka öncesinde çok  iyi hazırlandık. Sezonun son müsabakasında sahadan  üç puan alarak ayrılmak istiyoruz. Gelecek sezon da çok iyi kadro kurarak  arzuladığımız hedefe varmak istiyoruz.”

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık