Personelin yeni yılı kutlandı

​​​​​​​Milas Belediye Başkan Yardımcıları Ece Gülen Ozan ve Cemil Zeybek, Milas Belediyesi personelinin yeni yılını kutlayarak; mutlu, başarılı ve sağlıklı bir yıl temennisinde bulundu.

Personelin yeni yılı kutlandı
  • 30 December 2023, Saturday 10:24

Milas Belediye Başkan Yardımcıları, 2023 yılını yatırım yılı olarak geçiren, hizmet oranını en yüksek seviyeye çıkaran Milas Belediyesi ekiplerinin ve ailelerinin yeni yılını kutladı. Ece Gülen Ozan ve Cemil Zeybek, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın selamını personele ileterek huzurlu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.

Personelin görev yaptığı hizmet noktalarına ziyaretlerde bulunan başkan yardımcılarından Ece Gülen Ozan, “Sizleri bir aile bireyimiz gibi gördüğümüzden öncelikle sizlerle yeni bir yılı karşılamak, bu mutluluğu paylaşmak için toplandık. Sizlerle bir araya gelmek, bu özel anı paylaşmak bizim için çok kıymetli. Birlikte geçirdiğimiz dönem içerisinde gösterdiğiniz özveri ve çalışkanlık için başkanım adına hepinize teşekkür ediyor, daha yaşanılır bir kent yaratmak için Belediyemizin hizmet kalitesini artırarak çözüm odaklı ve vatandaşlarımızı memnun edici çalışma ve gayretlerinizi takdir ediyoruz. Yeni bir yıl, yeni umutlar, yeni hedefler demektir. Yeni yılda da aynı azim ve kararlılıkla çalışarak şehrimizi daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha kalkınmış bir kent haline getirerek, birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Sizlere, ailelerinize ve sevdiklerinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum. Yeni yılın, hayallerinizi gerçekleştireceğiniz, başarılarınızın artacağı bir dönem olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Başkan Yardımcısı Cemil Zeybek ise tüm personelin aileleri ve sevdikleriyle birlikte geçireceği mutlu, başarılı ve sağlıklı bir yıl temennisinde bulundu.

Ziyaretlerin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık