PROFESYONEL LİGLERDE İLK YARI TAMAMLANDI

​​​​​​​Bodrumspor ve Fethiyespor Galip, Muğlaspor Mağlup

PROFESYONEL LİGLERDE İLK YARI TAMAMLANDI

Bodrumspor A.Ş:4 Turgutluspor:1

İlimizi Türkiye İkinci ve üçüncü profesyonel liginde temsil eden ilimiz takımları 6 Ocak Çarşamba günü ligin ilk yarısının son karşılaşmaları için çıktıkları sahalarda rakipleriyle mücadele ettiler.

Son haftaların başarılı futbol takımı Bodrumspor, İkinci lig Kırmızı gruptaki son hafta maçında Bodrum Stadyumu’nda rakibi Turgutluspor’u 4-1 yenerek ilk yarıyı 3 puan ve galibiyetle kapattı.

Ligin ilk yarısında son yedi haftadır yenilmeyen Bodrumspor A.Ş, lig fikstüründe aldığı galibiyetler ve puanlar sonrasında ilk yarıyı 7.sırada tamamladı.

İlimiz temsilcisi Bodrumspor A.Ş, 27 Ocak Çarşamba günü ikinci yarının ilk hafta maçında Bodrum’da Etimesgut Belediyespor takımını ağırlayacak.

Fethiyespor İlk yarıyı lider kapattı

Çengelköyspor:1 Fethiyespor:2

Üçüncü lig 2. Grupta ilimizi temsil eden Fethiyespor içte ve dışta oynadığı maçları kazanarak, adım adım lig şampiyonluğuna doğru gidiyor.

Ligde oynadığı son 4 maçı kazanan Fethiyespor, hafta içi mesaisi karşılaşmasında İstanbul’da Çengelköyspor Futbol Takımını 2-1 yenerek Muğla’ya galibiyet ve 3 puanla döndü.

Ligde ilk yarıyı 32 puanla en yakın rakibi Nazilli Belediyespor’un önünden averajla lider olarak tamamlayan Fethiyespor, 28 Ocak Perşembe günü ikinci yarının ilk haftasında, şampiyonluktaki en büyük rakibi Nazilli Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

 Muğlaspor yine mağlup

 Muğlaspor:1 Alanya Kestelspor:2

İlimizi Üçüncü lig dördüncü grupta temsil eden yılların köklü takımı Muğlaspor bir türlü toparlanamıyor.

Ligde son iki hafta rakiplerine yenilerek haftaları puansız kapatan Yeşil Kırmızı renklerin takımı Muğlaspor, ligin ilk yarısının son hafta maçında kendi sahasında Alanya Kestelspor’a 2-1 yenilerek haftayı yine mağlubiyetle kapattı.

Ligin son sıralarından bir türlü kurtulamayan Muğlaspor, Ligin ikinci yarısının ilk hafta karşılaşmasında 27 Ocak Çarşamba günü Muğla Atatürk Stadyumu’nda Düzcespor ile zor bir maça çıkacak.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık