Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Puanları Paylaştılar Yatağanspor:0 Antalya Kestelspor:0

Yatağan Kaya Köstepen Stadyumu’nda geçtiğimiz hafta sonu oynanan BAL Ligi 7. Grup lig maçında ilimiz temsilcisi Yatağanspor konuk ettiği rakibi Antalya Kestelspor ile golsüz berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrıldı.

Puanları Paylaştılar  Yatağanspor:0 Antalya Kestelspor:0

Maçın Hakemleri: Mert Korel, Âdem Mazlum, Hüseyin Özçetin, Tolga Tuna

Yatağanspor: Eren Abadanç, İlhan Fırat Kuzgun, Cantürk Güngör, Osman Erol, Hüsnü Sürücü, Ahmet Tüzün, Onur Ersoy, Batuhan Demir, Batuhan Günay, Ömer Behiç Benlidayı, Süleyman Kıratlı

Yedekler: Mustafa Duman, Alaaddin ilhan, Erdem Karakoyun, Abdil Vahap Çoban, Tayyip Mevlüt Kaya, Serdar Keskin, Kadir Görkem Küçük

Teknik Sorumlu: Hüseyin Çolak

Antalya Kestelspor: Kadir Şentürk, Bulut Akbaş, Emre Kayan, Veysel Aksu, Remzi Can Gülmez, HalilAşut, AlaattinKözen, ErtanÇolak, Uğur Gezer, Ali Timuroğlu, Mehmet Küçükdurmuş

Yedekler: Tevfik Yıldızkayar, Osman Çağlar, Yunus Yıldız, Serhat Özyılmaz, Görkem Şekerkayan, Yılmaz Lüle, Mahmut Demir

Teknik Sorumlu: Hakan Hayati Karaca

Yatağan’dan Gol Sesi Duyulmadı

Yatağan Kaya Köstepen Stadyumu’nda geçtiğimiz hafta sonu oynanan BAL Ligi 7. Grup lig maçında ilimiz temsilcisi Yatağanspor konuk ettiği rakibi Antalya Kestelspor ile golsüz berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrıldı.

Her iki takımında gol atmayı başaramadığı lig maçında, maça yansıyan güzellikler, maç öncesi Muğla TÜFAT Dernek Başkanı Alaeddin Naganlu’nun her iki takımın Teknik Sorumlusuna çiçek vermesi ve Yatağanspor Kulübü Yöneticilerinin de rakip takım kaptanını çiçeklerle karşılaması oldu.

Ayrıca Yatağanspor Takımı taraftarları da yaptıkları centilmence tezahüratlarla alkış aldı.

Maç öncesi yaşanan bu güzellikler ne yazık ki maça skor adına yansımadı. Her iki takım ve taraftarlar adına tatsız tuzsuz bir maç oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında daha atak ve baskılı oynayan taraf konuk takım Kestelspor oldu. Yatağanspor kontra ataklarla rakip kaleye yüklendi.

İlk yarı için anlatılabilecek bir gol pozisyonu her iki takım içinde olmadı. Maçın ilk yarısında her iki takımın futbolcuları her pozisyonda hakeme itiraz ederek gereksiz sarı kart gördüler. İlk yarıda iki takımda rakip kaleye etkili bir gol atağı yapamadılar. Net gol vuruşlarını taraftarlara izletemediler.

Maçın ilk yarısı başladığı gibi golsüz sonuçlandı.

İkinci yarıda da gol yoktu

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda yeni oyuncularını oyuna sokarak skoru kendi lehlerine çevirmek istediler. İlk yarıdan daha farklı, daha kaliteli ve daha güzel bir oyun yine oynanmadı. Ancak yine sarı kartlar oyunun önüne geçti. Maçın son yirmi dakikasında Yatağanspor’da oyuna Yeni Milasspor alt yapısından yetişen ve geçen sene Yeni Milasspor kadrosunda yer alan genç futbolcu Erdem Karakoyun girdi.

Sahada kaldığı sürelerde başarılı bir futbol ortaya koyan Erdem özellikle Yatağan ileri uçtaki futbolcuları gol pozisyonlarına sokan topları atarak seyircilerden alkış aldı.

Maçın son dakikalarında Yatağan bir golle galibiyeti bulmak için rakip kaleye daha sık gelmeye başladı. Yatağanspor’un geliştirdiği bir atakta ceza sahası üzerinde topla buluşan Süleyman Kıratlı topu kale yerine auta atarak mutlak bir golü kaçırdı.

Yatağanspor’un forveti Süleyman Kıratlı geçtiğimiz sezon Yeni Milasspor’daki başarılı futboluyla dikkatleri çekmişti. Ancak bu maçta topla çok fazla buluşamayan Süleyman gol pozisyonlarına da giremedi.

Geçen sene Yeni Milasspor’da forma giyen Kadir Görkem Küçük, Alaaddin İlhan ve Kaleci Mustafa Duman ise Teknik Sorumlu Hüseyin Çolak’tan görev bekleyen futbolcular oldular.

Müsabaka ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da golsüz sonuçlandı ve her iki takım sahadan birer puan alarak maçı tamamladılar.

Müsabakayı Muğla ASKF Dernek Başkanı Mehmet Top, Futbol Şubesi Başkanı Mustafa Yandık,TÜFAD Başkanı Alaaddin Naganlu, Yatağan Belediye Başkanı ve Yatağanspor Kulüp Yöneticileri birlikte izlediler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis