Reklam pano alanı kiraya verilecek

​​​​​​​Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından Milas Bodrum Havalimanı reklam pano alanı kiraya verilecek.

Reklam pano alanı kiraya verilecek
  • 23 March 2023, Thursday 13:27

İlan gov tr’de yer alan duyuruya göre;

Muğla Milas Bodrum Havalimanı ana nizamiye sonrası döner kavşak öncesi yolun sağında ve solunda, kaldırım kenarına 2 adet toplam 35 m2’lik yerden ayaklı ve ışıklı 019 ve 020 nolu reklam pano alanları açık ihale usulü ile ihale edilerek 31.12.2023 tarihine kadar kiraya verilecektir.

Sözkonusu reklam pano alanlarına ait sözleşme taslağı ve ihale şartnamesi DHMİ Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Ticaret Dairesi Başkanlığı veya Muğla Milas Bodrum Havalimanı Başmüdürlüğünden temin edilebilir.

İhaleye katılmak isteyenler iki reklam pano alanı için 70.000.-TL geçici teminat vermeleri gerekmektedir.

4 Nisan 2023 günü  saat  14:00’a  kadar İhale Şartnamesinde belirtilen evrakları tamamlayıp DHMİ Muğla Milas Bodrum Havalimanı Başmüdürlüğü Evrak Birimine vereceklerdir.  Belirtilen tarih ve saatten sonra yapılacak başvurular ile posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Detaylar için linki tıklayın.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1146840/ihale-duyurulari-kullanim-hakki-ve-isletme-haklarinin-kiraya-verilmesi-mugla-milas-bodrum-havalimani-reklam-pano-alani-kiraya-verilecek

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık