‘Rekor Denemeleri’ için bilgilendirme toplantısı yapıldı

ÖNDER Haber / Hüseyin AÇAR -

‘Rekor Denemeleri’ için bilgilendirme toplantısı yapıldı

İlçemizde 15 - 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan; 3 bin öğrencinin katılımıyla ‘Balık Figürü Oluşturma’ ve 5 bin öğrencinin katılımıyla ‘Topaç Çevirme’ Guinnes Rekor Denemeleri ile ilgili olarak Beden Eğitimi Öğretmenlerini bilgilendirme toplantısı 3 Mayıs Çarşamba günü Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

Milas Beden Eğitimi Öğretmenleri Koordinatörü İbrahim Şahin, Hasan Başaran, Seyran Öztürk yönetiminde yapılan bilgilendirme toplantısına ilçemizde görevli Beden Eğitimi Öğretmenleri katıldılar.

15 - 17 Mayıs tarihleri arasında Milas’ta yapılacak olan Balık Figürü Oluşturma Rekor Denemesi ile ilgili olarak gerekli bilgi ve açıklamaların yapıldığı toplantıda Milas Sebahattin Akyüz Fen Lisesi Resim Öğretmeni Hakan Kayatemür Balık Figürü ile ilgili uygulamalı açıklama yaparak, 15 - 17 Mayıs’ta yapılacak olan rekor denemelerinde görevli öğretmenlere bilgiler verdi.

Beden Eğitimi Öğretmenleri bilgilendirme toplantısında ayrıca, 5 bin öğrenci ile Milas’ta ilk kez denenecek olan ve Guines Rekorları arasına girmesi amaçlanan Topaç Çevirme denemesi ile ilgili önemli ayrıntılar da görevli öğretmenlerle paylaşıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık