Renklerin Dünyası ve Ah Şu Büyükler oyunları sahnelendi

​​​​​​​Milas Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Milas Belediyesi bünyesinde açılan tiyatro-drama kurslarına katılan öğrenciler tarafından sahnelenen Renklerin Dünyası ve Ah Şu Büyükler isimli tiyatro oyunları izleyicilerle buluştu.

Renklerin Dünyası ve Ah Şu Büyükler oyunları sahnelendi
  • 16 November 2021, Tuesday 16:09

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda sahnelenen oyunlarda ilk olarak ilk ve ortaokul öğrencileri tarafından oynanan; birlik ve beraberliği, birlik olunca her şeyin üstesinden gelinebileceğini konu edinen tek perdelik komedi oyunu Renklerin Dünyası oyunu izleyiciyle buluştu.

Renklerin Dünyası oyununun tamamlanmasının ardından sahne sırası tiyatro ve drama kurslarında eğitim alan lise öğrencilerine geldi. Gençlerin ebeveynleriyle olan iletişimlerini gençlerin gözünden anlatan ve gençlerin günlük problemlerini konu olarak işleyen, tek perdelik komedi oyunu olan Ah Şu Büyükler öğrenciler tarafından başarıyla sahnelendi. Öğrencilerin aileleri ve izleyiciler oyunları ilgiyle takip etti.

Öğrencilere Teşekkür Belgeleri Verildi

Oyunları Milas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ateş’te takip etti. Tüm öğrencileri ve eğitimcileri tebrik eden Başkan Yardımcısı Ateş, oyunun sonunda sahne alan tüm öğrencilere başarı belgelerini takdim etti.

MİŞTİ ekibi sahneye çıkıyor

Tiyatro şöleninin ilk günü öğrenciler tarafından sahnelenen Renklerin Dünyası ve Ah Şu Büyükler oyunlarıyla son buldu. Bugün ise Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi Aziz Nesin tarafından yazılan Zamazingo adlı oyunla sahneye çıkacak.

16-17-18 Kasım 2021 tarihlerinde saat 20:30’da Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda sahnelenecek oyun ücretsiz olarak izleyicilerle buluşacak.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık