Sağlık çalışanları kamu misafirhaneleri ve yurtlardan ücretsiz yararlanabilecek

​​​​​​​Sağlık çalışanlarının barınma talebi üzerine harekete geçen AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Muğla Valisi Orhan Tavlı ile görüştükten sonra sağlık çalışanlarının ailelerini virüs riskinden korumak adına, il genelinde kamuya ait misafirhanelerden, öğrenci yurtlarından ücretsiz olarak yararlanabileceklerini duyurdu.

Sağlık çalışanları kamu misafirhaneleri ve yurtlardan ücretsiz yararlanabilecek
  • 10 December 2020, Thursday 16:14

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, “kıymetlilerimiz” olarak nitelendirdiği sağlık çalışanlarının ailelerini virüs riskinden korumak adına istedikleri barınma talebini çözüme kavuşturdu.

“Salgınla mücadelenin en ön safında kahramanca savaşan Muğla’daki sağlık çalışanlarımızın kendi ve ailelerinin sağlıkları bizim için çok önemli.” diyerek müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyuran Milletvekili Demir, “Sağlık çalışanlarımızın bize ulaşan talepler doğrultusunda Muğla Valimiz Sayın Orhan Tavlı ile görüşerek ilimiz genelinde kamuya ait misafirhane, öğrenci yurtlarından yararlanabilmelerini sağlamak için çalışma başlattık. İmkanlar dahilinde sağlık çalışanlarımız bu birimlerden ücretsiz olarak yararlanabilecekler.” dedi.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık