Sağlıklı bir Yaşam İçin Spor Yapalım

Diyabet, Obezite ve benzeri tüm sağlık sorunları ve bağımlılıklarla mücadele için sahaya inen Milas’ın futbol emektarları, kendi aralarında yaptıkları bir futbol maçı ile sağlıklı bir yaşam için spor yapmanın önemini vurgulamaya çalıştılar.

Sağlıklı bir Yaşam İçin Spor Yapalım
  • 20 November 2019, Wednesday 9:20

 Milas Kaymakamlığı, Milas Milli Eğitim Müdürlüğü, Milas Gençlik Merkezi ve İlçe Spor ve Gençlik Müdürlüğü Koordinatörlüğünde yapılan sağlık için spor yapalım futbol müsabakası 18 Kasım Pazartesi günü akşamı Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda gerçekleştirildi.
“Sağlık sorunlarının üstesinden spor yaparak gelebiliriz” sloganıyla sahaya inen Milas’ın futbol emektarları, Kırmızı ve Beyaz gruba ayrılarak yaptıkları maçta eğlenceli ve keyifli dakikalar yaşadılar.
Milas Kaymakamı Eren Aslan, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Milas Kredi Yurtlar Kurum Müdürü Serkan Acarsoy, Milas Şehit Murat İnci İmam Hatip Anadolu Lisesi Müdürü Ercan Çatak,  Gümüşlük Ortaokulu Müdürü Mehmet Kızılca, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve futbol antrenörleri Ali Akın Çilek, Âlim Deligöz, Çağrı Arıkan, Ramazan Şimşek, Milas Belediyesi Trafik Zabıtası Emrah Veli Gökbel, Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Personeli Ferdi Aşıcı, Gençlik Merkezi Personeli Şahin Demir, Fuat Beycur,  Bülent Kaplan, Aytekin Çelebi, İsmail Turgay, Güray Fedakâr, Tahsin Sibal, Turgay Arat, Hanefi Sinanoğlu, Bilgin Teğmen ve Basın Mensubu Hüseyin Açar’ın yer aldığı futbol müsabakasının orta hakemliğini Murtaza Panay yaptı.
Bol gollü geçen müsabaka sonunda Milas Kaymakamı Eren Aslan’ın da futbolcu olarak forma giydiği Kırmızı grup, beyaz grubu 9-7 yendi.
 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık