Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Salon voleybolundan plaj voleyboluna geçiyorlar

Muğla voleybolunun duayen hocalarından emekli eğitimci Alaittin Varol hocanın çalıştırdığı Milas Ergin Spor Bayan Veteran Voleybol takımı önümüzdeki Temmuz ayında İzmir-Seferihisar, İzmir-Foça sahillerinde düzenlenecek olan Veteran Bayanlar Voleybol turnuvasına katılacak.

Salon voleybolundan plaj voleyboluna geçiyorlar
  • 15 June 2022, Wednesday 9:14

Salonların başarılı veteran voleybol takımı Milas Erginspor Kulübü Teknik Sorumlusu Alaittin Varol hoca, Temmuz ayında İzmir’de düzenlenecek olan plaj voleybolu hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Muğla’yı ve Milas’ı salonlarda temsil eden, başarılı sonuçlar alarak dikkat çeken Milas Erginspor Bayan Veteranlar Voleybol takımı, Temmuz ayında İzmir’de düzenlenecek olan plaj voleybolu için hazırlıklara başladı. Sporun her yaşta yapılabileceğini gözler önüne seren Milas Erginspor Veteran Bayan Voleybol takımı, başarılı geçen salon voleybolundan sonra plaj voleybolunda da   başarılı olacağını gösterecektir. Plaj voleybolunda başarılı olmak için takımımızda yer alan sporcularımız hazırlıklara başladı. İzmir’de yapılacak bayan plaj voleybolu turnuvasında başarılı neticeler almak istiyoruz”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık