Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şampiyon Gümüşlük Gençlikspor

2019-2020 Spor Sezonu Muğla Süper Amatör Küme Ligi Şampiyonu Gümüşlük Gençlikspor, yeni sezonda BAL Ligi’nde mücadele edecek.

Şampiyon Gümüşlük Gençlikspor

BAL Ligi ikincisi Yatağanspor ile Play Off maçı oynamayacak olan Gümüşlük Gençlikspor, şampiyonluk kutlamaları için gün saymaya başladı.

Kulüp Başkanlığını Ahmet Faik Karakaya, As Başkanlığını Sanatçı Nejat İşler’in yaptığı Gümüşlük Gençlikspor, tarihinde ilk kez Süper Amatör Küme Ligi Şampiyonu oldu ve BAL’a çıktı.

15-16 Mart’ta son oynanan lig maçları sonrasında salgın hastalık nedeniyle ertelenen ve kalan 3 haftası oynatılmayan liglde, sonrasında en yakın rakibi Düğerek Gençlikspor’dan 7 puan önde olan ve 40 puanla liderlik koltuğunda oturan Gümüşlük Gençlikspor, Futbol Federasyonu tarafından şampiyon ilan edildi.

Gümüşlük Gençlikspor’un şampiyonluğu ve BAL’a yükselişi Gümüşlük Gençlikspor taraftarlarınca sevinçle karşılandı. Şampiyonluğunun ilan edilmesi için uzun bir süre bekleyen Gümüşlük Gençlikspor’un Teknik Sorumluluğunu yapan Hüseyin Öztemiz gazetemize yaptığı açıklamada özverili ve sabırlı çalışmalarımızın mükâfatını şampiyon olarak aldık dedi.

Öztemiz, 2020-2021 Spor sezonunda BAL Liginde mücadele edeceklerini vurgulayarak Gümüşlük adına artık yeni bir sayfa açıldığını belirtti ve şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutladığını söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık