Şampiyon: Milas Belediyespor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Şampiyon: Milas Belediyespor

Milas Gençlikspor Kulübü tarafından bu yıl Dokuzuncusu düzenlenen Milas Kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvasının Şampiyonu belli oldu.

Geçtiğimiz hafta sonu Milas Belediyesi Spor Kompleksi Halı Sahasında oynanan şampiyonluk maçının hakemliğini Murtaza Panay yaptı.

Kalabalık bir futbolsever grubunun da izlediği şampiyonluk maçında Milas Belediyespor’un futbolcusu Mustafa İçöz, attığı 4 golle gol krallığı yarışında mücadele ettiği Kaymakamlık Futbol Takımı futbolcusu Güray Fedakâr’ın gol sayına erişerek toplamda 10 gole ulaştı.

Her iki sporcu da turnuvanın gol kralı unvanını elde ettiler.

Şampiyonluk maçında rakibinden daha iyi bir futbol ortaya koyan Milas Belediyespor turnuvanın şampiyonu olurken, rakibi BTA Takımı da maçta elinden geleni yaptı ve son derece rahat bir futbol ortaya koydu. Maç sonunda her iki takım da sporseverlerden alkış aldılar.

BTA Takımının asıl kalecisinin yarı final karşılaşmasında elinin kırılması sonucu şampiyonluk maçında kaleye futbolcularından birini geçirmesi maçın skorunu da etkilemiş oldu.

 

Turnuva Üçüncüsü Anadolu Emlak

Milas Gençlikspor Kulübü Halı Saha Futbol Turnuvasının aynı gün oynanması gereken üçüncülük-dördüncülük karşılaşmasında Anadolu Emlak Futbol Takımının rakibi Milas Esnafspor’un sahaya çıkmaması nedeniyle Anadolu Emlak Takımı karşılaşmayı 3 - 0 hükmen kazanarak turnuva üçüncüsü oldu.

 

Turnuva Değerlendirmesi

Turnuvanın En Centilmen Takımı- HMK

Turnuvanın En Başarılı Kalecisi- Derviş - Milas Belediyespor

Turnuvanın Gol Kralları- 10’ar golle, Mustafa İçöz (Milas Belediyesi) ve Güray Fedakâr (Kaymakamlık)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık