Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şanlı Bayrağımız Siirt'ten Yola Çıktı

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla düzenlenen “Anadolu Gönül Yolu-81 Genç 81 Bayrak” etkinliği kapsamında Çanakkale Şehitliği’ne götürülecek ay-yıldızlı şanlı bayrağımız, Siirt’ten yola çıktı.

Şanlı Bayrağımız Siirt'ten Yola Çıktı
  • 02 March 2021, Tuesday 13:11

SİİRT (İGFA) - Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, "Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak" etkinliği kapsamında Çanakkale’ye gönderilmek üzere hazırlanan Türk Bayrağını, Siirt Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Adil Ceylan'a valilik makamında düzenlenen programda teslim etti.

Şanlı Türk bayrağının devletin birliğini ve bütünlüğünü temsil ettiğini belirten Vali Hacıbektaşoğlu, "Çanakkale Zaferi, uğruna çok ağır bedel ödenerek, yüz binlerce şehit ve gazimizin kanlarıyla kazanılmış, yüce milletimizin tarihe altın harflerle yazmış olduğu bir destandır. Çanakkale Zaferinin 106. yıldönümü vesilesiyle tüm aziz şehitlerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyorum" dedi.
Öğrenci Adil Ceylan ise, bu kutsal emaneti koruyup, yücelteceğine ve benden sonraki kardeşlerine devredeceğime söz vererek şanlı bayrağı teslim aldı. Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Siirt’ten yola çıkan Türk bayrağı, bölge illerindeki teslim törenlerinin ardından, 18 Martta Çanakkale Şehitliği'nde göndere çekilecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis