Seçim güvenliği toplantısı Vali Orhan Tavlı Başkanlığı’nda yapıldı

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ilimizde huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için alınan ve alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantı, Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığı’nda yapıldı.

Seçim güvenliği toplantısı Vali Orhan Tavlı Başkanlığı’nda yapıldı
  • 03 May 2023, Wednesday 12:47

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olması dileğiyle konuşmasına başlayan Vali Orhan Tavlı Milli iradenin sandığa tam olarak yansıması, seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesi, siyasi partilerimizin, adayların ve seçmenlerin huzur ve güven ortamı içinde Anayasal ve demokratik haklarını özgürce kullanabilmelerini sağlamak için gereken tüm güvenlik tedbirlerinin alındığını belirtti.

Toplantı için Vali Orhan Tavlı’ya teşekkür eden siyasi parti il başkanları Muğla’da seçimlerin demokratik olgunlukla geçtiğini, Muğla’da demokrasi kültürü ve geleneğinin yerleştiğini, Muğla’nın bu konuda Türkiye’de örnek gösterilen illerinden olduğunu belirterek seçim sürecinin centilmenlik, tevazu ve hoşgörü içerisinde Yasa ve Yüksek Seçim Kurulu kararları ile belirlenen kurallara riayet edilerek geçirilmesi konusunda hemfikir olduklarını söyledi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık