Seçim öncesi CHP’ye, yeni katılımlar sürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe binası bahçesinde üye kayıt ve rozet takma töreni düzenlendi. Bugün düzenlenen törenle partiye katılan 38 üyeye rozetleri takıldı.

Seçim öncesi CHP’ye, yeni katılımlar sürüyor
  • 25 April 2023, Tuesday 13:51

Rozet takma törenine CHP Muğla 3. sıra Milletvekili Süreyya Öneş Derici, CHP  4’üncü sıra Muğla Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Muğla İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Murat Sodra, CHP İlçe kadın kolları ve gençlik kolları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

İlçe binasında yapılan törende bir konuşma yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Tarihimizin en önemli seçimine gidiyoruz. Bu seçim sadece bir cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi değil, aslında bir sistem referandumu. Geleceğin Türkiye’sini yaratma iradesi. Bu anlamda gençlerin ve kadınların seçimidir. Gençler ve kadınlar 20 yıllık süre içerisinde itilmekten, aşağılanmaktan, kibirden, azarlanmaktan ve hor görülmekten bıktılar. Onlar bu seçimin kaderini belirleyecekler. Bu kadar önemli bir süre içerisinde bugün yaklaşık 40’a yakın genç ve kadın arkadaşlarımız partimize katılıyorlar. Bu tarihi an öncesinde, bu katılım bizleri çok mutlu etti ve heyecanlandırdı. Taze genç kanların aramıza katılması çalışma irademizi ve güzümüzü daha da artırdı. Katılan bütün arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun. Geleceğin Türkiye’sini hep beraber kuracağız.” Dedi.

Alkışlar arasından tamamlanan konuşmanın ardından tören, rozet takımı ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık