Şehir Efsanesi bugün yayına giriyor..

​​​​​​​Milas’ta profesyonel tiyatro ve sinema emekçilerinin özverili çalışmasıyla çekimleri tamamlanan Şehir Efsanesi dizisi, 7 Mayıs günü (bugün)YouTube kanalında gösterime girecek.

Şehir Efsanesi bugün yayına giriyor..

Geçtiğimiz yıl çekimlerine başlanılan, 1. sezonu 8 bölümden oluşan Şehir Efsanesi dizisi çekimleri tamamlandı. Milas, Bodrum başta olmak üzere profesyonel tiyatro ve sinema emekçilerinin çalışmasıyla oluşturulan polisiye dizinin fragmanı yayınlandı ve dizinin 7 Mayıs tarihinde YouTube kanalında gösterime gireceği açıklandı.

Milas’ın tanınan simalarının da yer aldığı polisiye dizi hakkında konuşan Yönetmen Dağlar Uygur, “Geçtiğimiz yıl çekimlerine başladığımız Şehir Efsanesi, polisiye bir dizi. Milas’ın kültürel zenginliklerinin işlendiği, tanıtımının da yapıldığı dizimiz Milas’ın mahallelerinden tutun, resmi kurumlarında ve birçok mekanda çekildi. Gerçekten izleyiciyi sürükleyecek bir diziye imza attık. Özellikle Milas halkını ve sanatseverleri, YouTube kanalımıza abone olarak dizimizin keyfini çıkarmalarını tavsiye ediyorum.” dedi.    

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık