Şekerbank'tan MİTSO üyelerine özel...

Milas Ticaret ve Sanayi Odası ile Şekerbank Milas Şubesi arasında imzalanan protokol ile oda üyelerine bankanın liste faiz oranları üzerinden yüzde 15 indirimle 36 aya kadar varan vadelerle kredi olanağı sağlandı. Protokol gereğince MİTSO üyeleri 3 ayı ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli taksitli kredi kullanabilecekler.

Şekerbank'tan MİTSO üyelerine özel...

MİTSO ile Şekerbank Milas Şubesi arasında yapılan protokol ile oda üyelerine ayrıcalıklı kredi olanakları sağlandı. Şekerbank Milas Şube Müdiresi Pınar Top ile bankanın Yönetmen Yardımcısı Şermin Atılgan, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret ederek MİTSO üyelerine ayrıcalıklı kredi sağlanmasını görüştüler. Görüşmenin ardından MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile Şekerbank Milas Şubesi Müdiresi Pınar Top arasında bir protokol imzalandı. Protokole göre Şekerbank tarafından MİTSO üyelerine 60 aya varan vadelerde, aylık eşit taksit ödemeli, 3 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli ticari kredi olanağı sağlandı. 6 ile 36 ay arası uygulanacak TTK aylık faiz oranı; Şekerbank'ın liste faiz oranları üzerinden yüzde 15 indirim yapılacak. Kredi kullanan MİTSO üyelerinin eğer Şekerbank POS cihazı yoksa ve Şekerbank'ın POS cihazını ilk kez kullanacaklarsa kendilerinden ilk üç ay POS cihazı kira bedeli alınmayacak. 
Şekerbank Milas Şubesi Müdiresi Pınar Top, MİTSO ile yaptıkları protokol gereğince oda üyelerine özel, indirimli ticari kredi kolaylıkları sağladıklarını belirterek "MİTSO ile çalışmaktan memnunuz. MİTSO üyelerine sağlayacağımız ticari kredinin kendilerine, Milas ve ülkemiz ekonomisine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de MİTSO üyelerine Şekerbank'tan indirimli ticari kredi olanağı sağlayacak bir protokol yapmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek "Biz odamız üyelerine her fırsatı değerlendirerek destek olmaya çalışıyoruz. Bunun bir güzel örneği de Şekerbank ile yaptığımız protokol oldu. Oda üyelerimize ayrıcalıklı ve indirimli faiz uygulamalı kredi olanağı sağladıkları için Şekerbank Milas Şubesi Müdiresi Sayın Pınar Top ile Şubenin Yönetmen Yardımcısı Sayın Şermin Atılgan'a teşekkür ederim. Bu protokolün hem odamız üyelerine hem de Şekerbank'a hayırlı olmasını dilerim" dedi.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık