Sessiz - Sedasız bir ziyaret …

ÖNDER Haber - Adem KANKAYNAR -

Sessiz - Sedasız bir ziyaret …
  • 21 September 2017, Thursday 6:38

Muğla Valisi Esengül Civelek, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere dün ilçemize geldi. Muhtarlar, STK’lar ve birçok kurum ve kuruluşu ziyaret eden Vali Civelek, böylece kentimizin sorunlarını bizzat yerinde öğrenme fırsatı yakaladı.

Dün sabah saatlerinde ilçemize gelen Muğla Valisi Esengül Civelek; Milas Kaymakamlığı, Milas Cumhuriyet Başsavcılığı, Milas Belediyesi, Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanlığı, Milas Muharip Gaziler Derneği, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası, Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Milas Süt Üreticileri Birliği ve muhtarlar başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluş, sivil toplum örgütü ile oda başkanlıklarını ziyaret ederek, yetkililerle bir araya geldi.

Ziyarette bulunduğu kurum ve kuruluşlar, Odalar, STK’lar ve muhtarlardan sorunları dinleyen Muğla Valisi Esengül Civelek, iletilen talepleri not alarak, çözümü konusunda kendi görüşünü ve ilgililerin fikirlerini aldı.

Gerçekleşen ziyaretlerle Vali Civelek, bir anlamda ilçemiz Milas’ı tanıma fırsatı yakaladı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık