Şeyh Şüşteri paneli ertelendi

Milas’ta yaşadığına inanılan Hacivat-Karagöz Gölge Oyunu’nun yaratıcısı Şeyh Şüşteri için yapılacak panel, belirsiz bir tarihe ertelendi.

Şeyh Şüşteri paneli ertelendi

Geçtiğimiz günlerde, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı’nın Milas ziyareti sırasında Şeyh Şüşteri hakkında bilgi aktarılması ve Şeyh Şüşteri’nin anı taşının ulusal medyada gündeme gelmesiyle yapılması planlanan “Perdeye Yansıyan Tebessümün Mimarları: Hacivat – Karagöz ve Şeyh Şüsteri" konulu panel, başka bir tarihe ertelendi.
Milas Kaymakamlığı başkanlığında, Milas Müze Müdürlüğü ve Beçin Kalesi Kazı Başkanlığı işbirliği ile 21 Kasım Perşembe günü saat 14.30’da Milas Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’nda yapılması beklenen “Perdeye Yansıyan Tebessümün Mimarları: Hacivat – Karagöz ve Şeyh Şüsteri" konulu panel, başka bir tarihte yapılacak. 
İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve Üsküdar Üniversitesi’nden Grup Lotus’un İstanbul Müzik Dinletisi’nin sunulacağı panelde;  Prof. Dr. Kadir Pektaş, Prof. Dr. Namık Açıkgöz, Prof. Dr. Adnan Çevik, Dr. Öğrt. Üyesi Ümral Deveci’nin birer sunum yapması bekleniyordu.


 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık