Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şiddetli yağış semt pazarını sular altında bıraktı  

İlçemizde etkili olan şiddetli yağış sonrasında semt pazar yeri sular altında kaldı.

Şiddetli yağış semt pazarını sular altında bıraktı  
  • 22 November 2022, Tuesday 11:16

Dün Muğla genelinde öğleden sonra başlayan sağanak yağış sonrasında Milas'taki semt pazar yeri sular altında kaldı.

Belediye ekipleri suların tahliye edilmesi için çalışma başlatırken, kapalı bölümde yer alan esnaf kendi imkanlarıyla el birliğiyle mücadele etti.

Müştakbey Caddesi’nde ise bir otomobil de rögar çukuruna kaçarken vatandaşlar aracı kurtarmak için seferber oldu.

BAŞKAN TOKAT SON HALİNİ PAYLAŞTI

Yağmurun ardından Pazar yerinde oluşan su baskınının ardından sosyal medya hesabından video görüntü paylaşımında bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Değerli Hemşerilerim; yaşanan yoğun sağanak yağış pazar yerimizde bir takım sıkıntılara neden olsa da yarın gönül rahatlığıyla Milasımızın pazarında alışverişinizi yapabilir, tezgahlarınızı açabilirsiniz. Milas Belediyesi varsa herkes için var” ifadelerini kullandı.

METEOROLOJİ UYARDI

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından da Muğla il genelinde fırtına ve şiddetli yağış uyarısı yapıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan uyarıya göre bu gece 01.00 saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar ve yarın öğle saatlerinden itibaren de sağanak yağış beklenmektedir. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ekiplerimiz hazır olarak bekletilmektedir. Vatandaşlarımızın da dikkatli ve tedbirli olmasını önemle rica ederiz" ifadeleri kullanıldı. 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis