Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Siirt'ten Koronavirüs Başarısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın öncesi gün açıkladığı illerin COVID-19 tablosunda 100 binde görülen vaka sayısı ile en düşün il Siirt oldu.

Siirt'ten Koronavirüs Başarısı
  • 16 March 2021, Tuesday 13:34

SİİRT (İGFA) - Son tabloya ilişkin görüşlerini ileten Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, şehrin salgında Türkiye'ye örnek bir tablo ortaya koyduğunu belirterek, "İlimizde başta sağlık ekipleri, jandarma, emniyet, filayson ekibinde görev yapan tüm denetim ekibi ve kurallara riayet eden Siirt halkın teşekkür ediyorum. Burada hepimizin emeği var, el birliğiyle gayret göstererek vaka sayılarını en aza düşürdük. Rehavete kapılmamalıyız. Halkımız maske, mesafe ve hijyen kurallarını aksatmadan uymalıdır. Hep birlikte el birliğiyle bu salgını hayatımızdan söküp atacağız. Bu vesileyle tüm Siirt halkına bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

ÖMÜR; “REHAVETE KAPILMAK YOK”

İl Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür de vakaların düşmesinde herkesin emeği olduğunu, inşallah vakaları sıfıra düşürmek için de gayret göstereceklerini belirterek, "Başta Valimiz Hacıbektaşoğlu başta olmak üzere üzerine basınımız, esnaf ve tüm denetim ekiplerine teşekkür ediyoruz. İnşallah vakaları sıfıra indireceğiz." dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis