Silah ve mühimmatlar bulundu

ÖNDER Haber -

Silah ve mühimmatlar bulundu

15 Temmuz Cuma akşamı Cumhurrbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kısa süre önce ayrıldığı otele saldırıda bulunan darbeci askerlerin bölgede aranmasına devam ediliyor.

Önceki gün bu saldırgan gruptan bir üsteğmenin yakalandığı haberi gelmiş, Armutalan’da bir evin balkonundan giysi ve havlu çalınması üzerine yörede arama çalışmaları yoğunlaştırılmıştı.

İşte bu yoğun çalışmalar sonucudur ki dün Marmaris dağlık bölgede yapılan arazi aramalarında çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiği bildirildi.

 

Muğla Valiliği’nden

açıklama

Konuyla ilgili olarak Muğla Valiliği’nden yapılan açıklama şöyle:

“Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan’ın ayrılmasının ardından Muğla’nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı düzenleyen askerlerin yakalanması için yürütülen çalışmalar sırasında dağlık bölgede güvenlik güçlerince yapılan arazi aramalarında; 12 adet tüfek, 3 el bombası, 2 bağ launcher, 6 adet tabanca şarjörü, 21 adet tüfek sarjörü, 1 adet baretta tabanca , Evrak ve dökümanlar, 2 adet flashbang, 1 adet gece görüş, 2 sırt çantası, 1 tane termal, 1 adet yüzbaşı rütbeli gömlek, 3 hücum yeleği, 1 adet aksiyon kamera, 50 adet kutusunda 9 mm fişek bulunmuştur.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık