Son dakika golü 1 puan getirdi …

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Son dakika golü 1 puan getirdi …

 

Maçın Hakemleri- Serkan Cantürk, Şivan Kesici, Salih İçöz

Milasgücü- Şerafettin Kanden, M.Resul Taşar, Enes Yiğit Eppek, Halil Kara, Kenan Şahin, Can Salman, Mahmut Saltuk, Fırat Yandan, Fikret Piber, Ömer Yalan, Emmanuel Aydın (Yedekler- Atakan Kınalı, Batuhan Atakan, Ceyhun Cankurt, Doğukan Kaya, Ziya Gökmen, Osman Mirgen, Abdurrahman Cansever)

Antrenör- Mehmet Kabak

B.B. Bodrumspor- M. Sefa Öksöz, Furkan Ali Semercioğlu, Kaan Yavaş, Emir Demirel, Barış Ferhan, F.Can Debbap, M.Mert Kayhan, Efe Akyürek, Umut Dikbacak, Yusuf Karaköse (Yedekler- K.Bora Işıkher, İsmail Uzun, Erhan Uzunkaya, Emre Budak, Ata Akar, Batuhan Satış, K.Yağızcan Engin)

Antrenör- Kemal Serçe

Kazanan olmadı

Muğla U16 Ligi A Grubu şampiyonluk maçında takımlar puanları paylaştılar. Grup Lideri B.B. Bodrumspor, konuk olduğu grup ikincisi Milasgücü maçında iki kez öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamadı. Maç öncesi Bodrum Takımı Kaptanı ve Antrenörü, Milasgücü Antrenörü Mehmet Kabak’a bir buket çiçek vererek güzel bir jest yaptılar.

Maç öncesi yağan sağanak yağmurla adeta çamur tarlası haline gelen Milas Şehir Stadı’nda sahanın çamuruna, su birikintilerine ve yağan yağmura rağmen ayakta durmak ve maçı kazanmak adına mücadele eden iki takımın genç futbolcularını yürekten kutluyorum. Ayrıca böylesine kötü bir sahada maç oynatan Muğla hakem üçlüsüne de teşekkür ediyorum.

Ayakta kalmanın çok zor olduğu bir sahada, pas yapmak, şut atmak, ikili mücadelelere girmek zorunda kalan genç futbolcular kesinlikle her türlü övgüyü benden aldılar.

Sahadan muhakkak galibiyetle ayrılması gereken ilçemiz takımı Milasgücü, karşılaşmanın ilk yarısında atak ve baskılı bir oyun ortaya koydu. Henüz maçın başlarında gelişen Milasgücü atağında golle burun buruna gelen Milas takımı oldu.

Orta sahadan ileriye atlan topu yakalayan Emmanuel Aydın, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta atarak ilk golü kaçıran isim oldu.

Bu gol atağına Bodrum hemen karşılık verdi. Can Kartal, Milasgücü kalecisi ile karşı karşıya kaldığı anda topa vurdu. Milasgücü kalecisi Şerafettin ayağı ile topu kornere atarak gole şans tanımadı. İlk yarının son dakikalarında da Bodrum takımı çok net bir gol şansını kaçırdı. Daha doğrusu, Bodrumlu futbolcunun kaleciyi geçen şutunda top kale çizgisi önündeki suya takıldı ve yetişen kalecimiz topu alarak konuk takımın öne geçmesine engel oldu.

 

İlk yarı 0 - 0 tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında yağmur hızını arttırdı. Futbolcular top tutmakta, şut atmakta, pas vermekte zorlandılar. Ancak bu kötü zemin bu kötü hava ortaya çok mücadeleli bir futbol çıkardı. İki takımın futbolcularının çamurdaki dansı tribünlerden büyük alkış aldı.

Maçın ilk golü Bodrum takımından geldi. Orta sahadan Milas kalesine ortalanan topa Milasgücü savunması vurmakta gecikti. Bodrumsporlu Batuhan, buluştuğu topu Milas kalesine göndererek takımını 1 - 0 öne geçirdi.

Bodrumspor, attığı gole çok fazla sevinemedi. Milasgücü atağında günün başarılı isimlerinden Can Salman ceza sahası dışından topu sert bir şutla Bodrum kalesine gönderdi. Kaleci Sefa çift yumrukla topu havaya kaldırdı. Oyuna geri dönen topa son olarak Mahmut Saltuk vurdu ve maçta 1 – 1’lik eşitliği sağladı.

Beraberlik sonrası galibiyet için atak yapan iki takım arasındaki mücadele seyir zevki adına oldukça keyifliydi. Dakika 55’te atak yapan Bodrum ikinci golü buldu. Orta sahadan Milasgücü kalesine gönderilen topa yine savunma engel olamadı. Top, ceza sahası içinde Fikret’in önünde kaldı. Fikret vurdu, Milas savunmasına çarpan top kaleciyi yanıltı ve bu gole konuk takım 2 - 1 öne geçti.

Maçın uzatma dakikalarında beraberlik için Bodrum kalesine yüklenen Milasgücü, aradığı golü son saniyede buldu. 18 dışında Milasgücü futbolcusu faulle durduruldu. Bodrum ceza sahası içine altı pasa gelen topa Bodrum savunması müdahale etti ve topu geri pas olarak kalecilerine vermek istediler Bodrum kalecisinin büyük hatası sonrasında kale çizgisi içinde topa son dokunan Halil Kara takımının beraberlik golünü atarak skoru 2 - 2 yaptı ve maç bu skorla tamamlandı.

Milasgücü, kendi sahasında aldığı bu 1 puanla grubunda ikincilik ve Play Off şansını sürdürdü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık