Son karşılaşma

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Son karşılaşma

Büyük Erkekler İkinci Voleybol Ligi’nde ilçemiz ve ilimizi temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı 2016 - 2017 sezonun son lig maçını oynamak için  5 Mart Pazar günü İzmir’e gidiyor. Ligin ilk yarısında Milas’ta rakibi Saint Joseph Takımını 3 - 0 yenen ilçemiz temsilcisi bu maçın rövanşında da galibiyet için sahaya çıkacak.

Antrenörlüklerini Osman Çakıray ve Sefa Koşar’ın yaptığı ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı ligin ikinci yarısında oynadığı 8 maçtan galibiyetle ayrılarak ligin en iyi takımı olduğunu gösterdi.

Aldığı seri galibiyetlerle grubunda şampiyonlukta da iddialı duruma gelen Milas Belediyespor ligin son karşılaşması öncesinde lider Fethiye Seydikemer Belediyespor’un 2 puan gerisinde lig şampiyonluğunda zirveyi zorluyor.

Şampiyonluğa

tek maç kaldı

5 Mart Pazar günü İzmir Saint Joseph Voleybol Takımı ile önemli ve zor bir lig maçına çıkacak olan ilçemiz ekibi Milas Belediyespor karşılaşmadan galip ayrılarak şampiyonluk müjdesi için Alanya’da oynanacak olan Alanya Belediyespor - Seydikemer Belediyespor maçının sonucunu bekleyecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık