Son katılım tarihi: 29 Ocak Pazar!

ÖNDER Haber /Oktay ÇAYIRLI -

Son katılım tarihi: 29 Ocak Pazar!

Milas Ülkü Ocakları Başkanı Hayrettin Gönül, “Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı - Sosyal Sorumluluk Projeleri” kapsamında, Milas’ta faaliyet gösteren Rehabilitasyon merkezlerindeki engelli hemşehrilerimiz için giysi yardımı çalışması başlatıldığını belirterek, “Aziz Milletimizin bu konuda da desteğini esirgemeyeceğine canı gönülden inanıyor ve duyarsız kalmayacağını biliyoruz” dedi.

Kampanyanın 29 Ocak 2017 Pazar günü sona ereceğine dikkat çeken Hayrettin Gönül, konuyla ilgili çağrı-açıklamasında daha sonra şöyle dedi:

“Engelli kardeşlerimiz için başlatmış olduğumuz bu çalışmada amacımız, vatandaşlarımızın kadın, erkek veya çocuk ayırt etmeksizin kullanılabilir durumda olan, fakat farklı sebepler ile kullanmadığı giysilerini teslim alarak bunları Engelli kardeşlerimiz ile paylaşmaktır.

Bu vesile ile hem evin bir köşesinde kullanılmaksızın duran kıyafetlerin kullanılmasına vesile olmak, hem de engelli kardeşlerimizi bir nebze olsun mutlu edebilme ve ihtiyaçlarını giderebilme yolu aramaktır.

Kampanyamız kapsamında vatandaşlarımız, giysilerini gün içinde Milas Ülkü Ocakları hizmet binamıza bırakabilirler veya görevli arkadaşlarımız ile (Fatih DURSUN 0 543 553 31 83, Okan SAĞIROĞLU 0 534 526 23 69 ve Tufan ÇETİNEL 0 541 202 98 23) irtibata geçebilirler.

Milas Ülkü Ocakları olarak bizleri bekleyenlerin olduğunu biliyor ve bu şuur ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu vesile ile bizlerden desteğini esirgemeyen değerli büyüklerimize ve küçüklerimize teşekkür ediyor, bütün güzel insanlara, selam ve muhabbet ile sağlıklı günler görmeleri temennimi iletiyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık