Son kez karşılaştılar

2018-2019 Spor sezonunda 2 Farklı Masterler Liginde mücadele eden Bodrum Birlikspor ile Milasspor Masterler arasında 20 Nisan Cumartesi günü Bodrum Şehir Stadyumunda oynanan hazırlık maçını Milasspor Masterlerı 4-1 kazandı.

Son kez karşılaştılar

Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hakemliğini yaptığı hazırlık maçı oldukça soğuk ve rüzgârlı bir havada oynandı.

Top tutmanın ve takibinin zor olduğu bir havada oynanan karşılaşmada Bodrum Birlikspor 1 penaltı vuruşundan yararlanamadı. Milasspor kalecisi Mert Penaltı vuruşunu güzel bir planjonla çıkartarak mutlak bir golü engelledi.

Maçta Milasspor Masterler adına goller Coşkun Şenol (2), Ramazan Akkoyun ve Remzi’den gelirken ev sahibi Bodrum Birlikspor’un golünü Teoman attı.

Nisan ayı sonunda Antalya’da yapılacak Özel bir futbol turnuvasına katılacak olan Bodrum Birlikspor ile Türkiye Masterler Futbol Federasyonunca yapılan Masterler Şampiyonları Turnuvasına ilçemiz ve ilimiz adına katılacak olan Milasspor Masterler Takımları oynadıkları son hazırlık karşılaşması sonrasında birbirlerine Antalya Futbol Turnuvasında başarı dileklerini ileterek günü anısına bir fotoğraf karesinde bir araya geldiler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık