Son kez Milas’talar

Milas Belediyespor- Maliyespor

Son kez Milas’talar

2020-2021 Voleybol sezonunda Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Liginde ilimizi ve ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı, kendi evindeki ligin son maçında lig Sekizincisi Maliye İhtisasspor ile karşılaşıyor.

Efeler Ligi Play Off maçları oynama hakkını haftalarca önce garantileyen ilçemiz temsilcisi, 28 Mart Pazar günü son kez Milas’ta maça çıkıyor. Ligin tamamlanmasına iki hafta kala liderlik koltuğundaki yerini en yakın rakibi Alanya Belediyespor takımı karşısında 9 puanla koruyan Milas’ın Efeleri, geçen hafta içerisinde Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde oynadıkları ikinci erteleme maçında İzmir Takımı Saint Joseph’e 3-0 yenilerek ligdeki ikinci yenilgisini almıştı.

Ligin en iddiasız maçı

Pazar günü Maliyespor ile yine iddiasız bir karşılaşmaya çıkacak olan Milas Belediyespor, maçtan galibiyetle ayrılarak bu sezonluk lig maçlarını tamamlamış olacak.

Ligin 22.haftasında sezonun son karşılaşmasını 4 Nisan Pazar günü Kocaeli’nde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ile yapacak olan Milas’ın Efeleri, bu maça gitmeyeceklerini Voleybol Federasyonuna bildirerek Efeler Ligi Play karşılaşmaları için hazırlıklarına başladı.

Haftanın Voleybol Karşılaşmaları

28 Mart Pazar Saat 14.00

Milas Belediyespor-Maliye İhtisasspor

Jeopark Kula Belediyespor-Sainth Joseph

Travel Düzcespor-Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor

Bigadiç Belediyespor-Konya Büyükşehir Belediyespor

Ziraat Bankası-Halk Bankası

Alanya Belediyespor-Melikgazi Belediyespor

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık