Son maç öncesi moral gecesi …

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Son maç öncesi moral gecesi …

Geçtiğimiz hafta Süper Amatör Lig şampiyonluğunu, ligin bitimine bir hafta kala ilan eden Yeni Milassporlu futbolcular, yönetici ve evli futbolcuların eşlerinden moral jesti. Kendi elleriyle yaptıkları pasta, börek ve tatlıları futbolculara ikram eden “Yeni Milasspor’un Yengeleri”, biz aileyiz mesajını verdi.

Havuzbaşı Restoran’da düzenlenen moral etkinliğine, Kulüp Başkanı Hasan Özmen ve Eşi Demet Özmen, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftar Derneği Başkanı Nihat Abbak ve futbolcularla, evli olan futbolcuların ve yöneticilerin eşleri katıldı.

Geçen hafta oynan maçın ardından şampiyonluğunu ilan eden takımın teknik kadrosu ve futbolcularını tebrik eden Yeni Milasspor’un Yengeleri, ‘Biz Büyük Bir Aileyiz’ mesajını ilettiler.

“Yengeler” adına bir açıklama yapan Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen’in Eşi Demet Özmen, “Futbolcu kardeşlerimizin isteği üzerine, annelerinin onlara yaptığı yiyecekleri; yönetici, taraftar, futbolcu eşleri olarak bizler yapıp şampiyonlara ikram ettik. Biz bir aileyiz hem de büyük bir aile … İki yıldan beri yakaladıkları başarının nedeni de budur zaten … Çocuklar kendi şehrinin takımı gibi sahiplenerek bu büyük camianın bir parçası oldular. Bizlere düşen de bu birlikteliği pekiştirmektir” diyerek, tüm camiayı kutlarken, Kulüp Başkanı Hasan Özmen de, çok kısıtlı bütçe imkânlarına rağmen son iki yıldır namağlup şampiyon olduklarını, geçen yıl oynan BAL ligi maçını, şansız bir şekilde kaybettiklerini belirterek;

“Bu sene aynı şansızlığı yaşamayacağız. Ben ve tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, teknik kadromuz ve futbolcularımız buna inanıyor ve güveniyoruz.Taraftarımızın da her zaman olduğu gibi o büyük desteğini yanımızda göreceğimizi biliyoruz.Geriye bir tek bu şehrin bizlere amasız, fakatsız yani mazeret üretmeksizin destek vermesi kalıyor.İnşallah o desteği de göreceğiz” diyerek, şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık